Cafeaua 5.000 valorează aur

Aurul negru îți poate aduce aurul galben! Pachetul de cafea Autonet Black cu numărul 5.000 conține un bob de cafea din aur.

Ce poate să ne facă dimineața mai bună decât o ceașcă de cafea fierbinte și speranța unui câștig măsurat, realmente, în aur? Te întrebi ce șanse ai? Îți oferim un pont: pachetul norocos va fi distribuit în perioada 20-31 iulie, așa că șansele tale cresc în această perioadă. Și chiar dacă nu găsești bobul de aur, găsești energia și aroma oferite de Autonet Black.

Știm ce înseamnă o zi plină de energie
Autonet Black exact asta oferă în fiecare ceașcă. Știm asta pentru că sute de parteneri Autonet Import o comandă cu regularitate și experimentează această încărcare pozitivă zi de zi. Ne apropiem cu pași repezi de pachetul 5.000 distribuit către clienți, iar acest lucru arată aprecierea de care se bucură în rândul angajaților și clienților din atelierele auto și nu numai. De aceea, pe cei care încă nu s-au bucurat de aroma și prospețimea cafelei Autonet Black îi sfătuim să o facă neîntârziat, beneficiile acesteia fiind testate și savurate în zeci de mii de cești din toată țara.

În iulie numărăm carate
Bineînțeles că acest succes trebuie sărbătorit! În unele regiuni de pe glob, cafeaua este denumită “aurul negru” pentru prețuirea și căutarea care se bucură în comunități. Pentru a rămâne fideli acestei sintagme, considerăm că aurul – de această dată metalul prețios – este cel mai bun premiu pentru sărbătoarea Autonet Black 5.000. Astfel, norocosul partener care va intra în posesia pachetului Autonet Black cu numărul 5.000 va găsi în el un bob de cafea din aur. Acest pachet special va fi livrat între 20 și 31 iulie.

“Fanii” au cerut, noi am plusat
În curând, gama Autonet Black își va îndulci și mai mult oferta! Până acum, amabalajul conținea un kilogram de cafea boabe, pentru a putea fi măcinat proaspăt. Dar, la cerera voastră, de acum, ne vom putea bucura de aceeași calitate înaltă și în formă măcinată, gata pentru a fi pregătită imediat, păstrând toate aromele și miresmele blendului special Autonet Black. Cafeaua măcinată va fi disponibilă pentru comenzi începând cu 20 iulie (cod comandă: ABLACK011).

Combustibilul dimineților noastre
Vă invităm, așadar, din nou, la o cafea! De data aceasta cu multe noutăți, gusturi și arome noi, aur atât negru cât și galben, ambalaje noi, dar și cu parfumul mereu proaspăt al blendului Autonet Black.

Toate produsele din gama Autonet Black pot fi comandate prin platforma WebCat, iar la secțiunea cataloage puteți vedea toate produsele disponibile, accesând catalogul “Coffee, tea and drinks”.