Dragi Parteneri,

În ciuda faptului că traversăm o perioadă tulbure, prin  pregătirile corespunzătoare și eficiența sistemelor utilizate, Autonet Import vă asigură, în continuare, de întregul său suport. Sistemul logistic funcționează la capacitate ridicată, astfel încât disponibilitatea produselor este bună, iar livrările se desfășoară normal, deși respectarea termenelor pentru piesele din import direct necesită un efort suplimentar datorită situațiilor excepționale de la punctele de trecere a frontierelor Europene.

Platforma WebCat oferă aceleași beneficii utilizatorilor, fără nici o scădere de randament. Datorită recomandărilor instituțiilor din domeniul sănătății de limitare a contactului direct, Autonet Import își încurajează Partenerii să utilizeze cu preponderență această platformă pentru comenzi.

Compania noastră a luat toate măsurile de prevenție pentru combaterea răspândirii Covid-19 în centrele de distribuție și în filiale, dar și în cazul resurselor mobile și a angajaților. Agenții de vânzări rămân în strânsă legătură cu partenerii, oferind același nivel de asistență și sprijin prin mijloacele de comunicare de la distanță. Serviciul de Relații cu Clienții rămâne disponibil clienților Autonet Import, funcționând normal, exceptând zilele de sâmbătă, care vor fi nelucrătoare, în această perioadă.

Momentele grele sunt oglinda caracterului în business și nu numai.  Cei 24 de ani, în care am construit împreună, ne-au învățat să transformăm provocările în oportunități.

Se spune că perioadele dificile ori le depășești ori înveți ceva din ele. Noi dorim să le facem pe amândouă și suntem încrezători că vom atinge acest obiectiv împreună cu partenerii noștri. 

Echipa Autonet