Conceptul AUTOMEISTER

Conceptul full-service pentru ateliere şi reprezentanţe auto. De la profesionişti. Pentru profesionişti.

AUTOMEISTER este conceptul full-service independent pentru ateliere şi reprezentanţe auto. Acest concept, cu multiple distincţii, oferă firmelor partenere nenumărate avantaje concrete. Prin strânsa colaborare cu parteneri puternici din industria furnizoare, sistemul AUTOMEISTER oferă multe avantaje concurenţiale importante.

AUTOMEISTER este primul sistem full-service activ din Germania. În prezent funcţionează în 5 ţări din Europa (Germania, Austria, Slovenia, Ungaria şi România). Suntem dedicaţi reputaţiei noastre de concept premium. Această strategie ne permite să punem zi de zi în aplicare filosofia specifică mărcii noastre, acea filosofie a unei munci de echipă echitabile, sincere, de la egal la egal cu partenerii noştri.

Atelierele AUTOMEISTER sunt dotate cu toate echipamentele moderne, dispun de cunoştinţele de specialitate necesare şi folosesc numai piese de calitate - oferind o alternativă nouă. Servicii profesioniste pentru toate tipurile de maşini, verificare respectând normele producătorilor şi o deservire cu preţuri corecte - toate acestea le găsiţi la un loc la AUTOMEISTER. Şi asta este posibil cerinţelor stricte de aderare la reţea: echipamente şi testere corespunzătoare. Pe lângă echipamentele moderne, angajaţii atelierelor participă la diferite cursuri tehnice, seminarii. Toate acestea garantează asigurarea de servicii de calitate tuturor proprietarilor auto.

Sistemul AUTOMEISTER demonstrează faptul că independenţa şi în acelaşi timp apartenenţa la o asociaţie puternică nu trebuie să fie o contradicţie. Deoarece atelierele AUTOMEISTER sunt libere. Deciziile de afaceri le iau pe cont propriu. Dar au un avantaj: nu sunt niciodată singure. Fie că e vorba de IT, marketing şi publicitate, perfecţionare, planificare şi organizare sau analiză economică - partenerii AUTOMEISTER beneficiază în toate domeniile relevante de experienţa şi cunoştinţele centralei de sistem.

Cu AUTOMEISTER aveţi mai mult de câştigat:

  • Mai mult sprijin
  • Mai mult know-how
  • Mai multă putere de cumpărare
  • Mai mult mărci
  • Mai multe şanse
  • Comerţ auto mai extins
  • Viitor mai sigur

Mai multe detalii pe: www.automeister.ro