Fleet Management Autonet

Autonet Mobility Show este cel mai important eveniment din sectorul aftermarket auto din România. Anul acesta vă așteptăm cu o mulțime de surprize și cu același nivel profesional ridicat și, pentru a vă introduce în atmosfera evenimentului care va avea loc în 5 mai, am pregătit un clip video cu cele mai importante puncte de interes ale show-ului din București.

Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai. Spre deosebire de anii trecuți, Autonet Mobility Show propune vizitatorilor și expozanților săi un nou format și multe surprize și noutăți în ceea ce privește partea profesională, dar și a posibilităților de relaxare și entertainment. Poate cele mai importante aspecte în evoluția proiectului sunt locația evenimentului, noul centru de distribuție Autonet din Popești-Lordeni, și faptul că, în 2018, va fi organizată o singură ediție Autonet Mobility Show, în țara noastră.

Noua linie de produse revoluționează transporturile de distribuție regională.

Caracteristicile tehnologice ale bateriilor Varta Promotive EFB asigură performanţă îmbunătăţită şi fiabilitate în orice condiţii de drum.

Anvelopa Yokohama 902W pentru axa de tracțiune a vehiculelor comerciale grele.

Tenneco asigură soluții de suspensie avansate, ușoare și economice pentru piața globală de vehicule comerciale

Departamentul destinat vehiculelor comerciale al Autonet Import cunoaște o dezvoltare foarte dinamică oferind soluții integrate din ce în ce mai complexe atelierelor de reparații camioane, flotelor și operatorilor de vehicule comerciale. Pentru a afla mai multe detalii, am stat de vorbă cu managerul de vânzări pe vehicule comerciale al Autonet Import, Sergiu Șoimoșan.

Cu experiență vastă în furnizarea de anvelope de înaltă calitate pentru segmentul de camioane, autocare și flote de pe piața românească, Autonet continuă, în 2015, să își întărească legăturile cu producătorul japonez de anvelope Yokohama.

Acumulatorii Bosch alimentează sistemele sofisticate din cadrul autovehiculelor comerciale. Fiecare operator de flotă cunoaşte provocările cu care se confruntă acumulatorii autovehiculelor comerciale. Un număr mare consumatori electrici, perioade lungi de ralanti şi temperaturile extreme îi solicită la limită. Drept urmare, este inevitabilă înlocuirea acestora la anumite intervale. Noul acumulator TE cu tehnologie EFB dovedeşte contrariul, ba chiar promite reducerea costurilor.