Reciclare - Anvelope uzate

Stimaţi parteneri/colaboratori!

SC Autonet Import SRL Satu Mare, ca Operator economic responsabil, a optat pentru realizarea obiectivului anual de gestionare a anvelopelor uzate prin transferarea responsabilitatii catre un operator economic autorizat, conform prevederilor art. 7 alin. (1) din Hotarârea Guvernului nr. 170/2004.

Avand in vedere art.6 si 7 din Hotarârea Guvernului nr. 170/2004 privind gestionarea anvelopelor uzate, ECO ANVELOPE SA a preluat sarcinile SC Autonet Import SRL Satu Mare, si a organizat activitatea de colectare, sortare, reciclare si transport a anvelopelor uzate pe baza contractului semnat intre cele doua parti.

Descarcă>>

În urma unor licitatii, COMPANIA DE EXPEDITII SI TRANSPORT AUTO - CETA S.A., TRAIAN COMPANY S.R.L. si ECOPNEU GRUP S.R.L. au încheiat contracte cu ECO ANVELOPE S.A., respectiv cu SC Autonet Import SRL, prin care îi furnizeaza acesteia din urma serviciile de colectare si transport la nivel national, a anvelopelor uzate de la locurile indicate de detinator pâna la locurile de distrugere ecologica.

Ca urmare, aceste firme autorizate de colectare anvelope uzate, pe baza unui contract incheiat intre detinator si colector, preiau gratuit anvelopele uzate de la sediile detinatorilor din toata tara, în maxim 5 zile lucratoare de la primirea unei cereri de colectare. Se respecta procedura de predare si preluare anvelope uzate si conditiile cantitative si calitative indicate de colector (ex: nu se accepta anvelope uzate care sunt murdare de pamant, noroi, ulei sau alte produse inflamabile, sau care au montate jante, vezi Conditii de colectare).

Condiţii de colectare
Fiecare detinator de anvelope uzate va contacta direct colectorul cel mai apropiat de zona lui de activitate.

Contact

IMPORTANT DE RETINUT! Intreaga activitate de preluare, colectare si transport al anvelopelor uzate, este gratuita.