Servicii Diesel

Segmentul diesel este un segment special pe piaţa de piese de schimb şi necesită susţinere profesională certă şi cunoştinţe tehnice temeinice, cunoaşterea aprofundată a pieselor, experienţă în diagnoză şi nu în ultimul rând rapiditate. Pentru ca atelierele de reparaţii să poată face faţă tuturor cererilor au nevoie de sprijin şi de susţinere stabilă şi puternică.

Specialişti ai Autonet au cuantificat necesităţile şi cerinţele acestei pieţe, rezultatul fiind înfiinţarea unui departament complex cu activitate numai în sectorul diesel, unic în estul şi centrul Europei, capabil să îndeplinească toate necesităţile de afaceri ale partenerilor. Comanda pentru piesele de schimb diesel se poate realiza, la fel ca în cazul altor piese de schimb, prin intermediul programului WebCat, ori prin telefon. Ca alternativă la piesele OE, mai există şi alternativa servirii clienţilor cu piese de schimb din depozit fabricate de alţi producători de piese de schimb diesel.

Acest serviciu nu se limitează la depozitarea pieselor de schimb diesel şi la livrarea cât mai rapidă a lor, ci reprezintă în sine un pachet complex de servicii.

Pentru o lucrare profesionistă în sectorul diesel este nevoie de o gândire „diesel", de cunoaşterea sistemelor, de aparate de diagnoză şi de testare, precum şi de sprijin tehnic. Toate aceste premise sunt accesibile partenerilor şi prin intermediul cursurilor susţinute de către trainerii Autonet, dar şi cu ajutorul echipelor de diagnoză şi vânzări.

Portofoliul aparatelor de diagnoză, în afara produselor Bosch, mai cuprinde bancuri de probe şi aparate de diagnoză create de către firme engleze şi italiene, toate fiind predestinate noilor ateliere sevice.
Sprijinul acordat partenerilor este, astfel, complet şi respectă în întregime punctele forte ale sloganului acestui serviciu, adică oferă un portofoliul complet pe segmentul diesel într-un singur loc.