Auto Diagnosis Autonet

Autonet Mobility Show este cel mai important eveniment din sectorul aftermarket auto din România. Anul acesta vă așteptăm cu o mulțime de surprize și cu același nivel profesional ridicat și, pentru a vă introduce în atmosfera evenimentului care va avea loc în 5 mai, am pregătit un clip video cu cele mai importante puncte de interes ale show-ului din București.

Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai. Spre deosebire de anii trecuți, Autonet Mobility Show propune vizitatorilor și expozanților săi un nou format și multe surprize și noutăți în ceea ce privește partea profesională, dar și a posibilităților de relaxare și entertainment. Poate cele mai importante aspecte în evoluția proiectului sunt locația evenimentului, noul centru de distribuție Autonet din Popești-Lordeni, și faptul că, în 2018, va fi organizată o singură ediție Autonet Mobility Show, în țara noastră.

Bosch lansează testerul automat pentru injectoare common-rail EPS 118

Delphi a dezvoltat gama sa de soluții de diagnoză cu produse inovatoare, pentru a veni în ajutorul atelierelor auto în pregătirea lor privind electronica auto.

Sistemele de aer condiţionat în trecut au fost considerate ca fiind echipamente de lux și au devenit un factor activ în siguranţa circulaţiei.