Autonet la recepția AHK România

Autonet la recepția AHK România

Respectând tradiția anilor trecuți, Autonet a fost, și în 2016, unul dintre sponsorii Gold ai recepției de anul nou a Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România).

Evenimentul s-a desfășurat în 28 ianuarie și a fost găzduit de impunătoarea sală a Unirii, din Palatul Parlamentului. Au fost prezenți peste 900 de reprezentanți ai companiilor membre ale AHK România, iar tema recepției, “sustenabilitate”, a fost una foarte potrivită în contextul actual, în care companiile, mai mari sau mai mici, depun eforturi pentru protejarea mediului. În calitatea sa de sponsor Gold, Autonet a fost reprezentat, pe lângă delegații săi, și printr-un stand de prezentare în cadrul căruia au fost evidențiate mecanismele și sistemele ecologice și de reciclare utilizate de compania noastră.

Înființată în anul 2002, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană reprezintă oficial economia germană în România. În calitate de Cameră bilaterală și organizație de membri, ea reprezintă interesele firmelor românești și germane, cât și pe cele ale membrilor în fața autorităților publice, fiind astfel un actor central în dezvoltarea relațiilor economice româno-germane. Camera numără, în prezent, peste 550 de membri.

Autonet este membru și partener tradițional AHK România, iar participarea noastră la recepția de la începutul anului are ca scop întărirea relațiilor dezvoltate cu ceilalți membri pentru a crea noi oportunități de evoluție și pentru a oferi mereu servicii din ce în ce mai bune partenerilor noștri.