Autonet Mobility Show din ce în ce mai aproape!

A mai rămas aproximativ o săptămână până la deschiderea porților Autonet Mobility Show 2019, unde sunt așteptați profesioniștii domeniului auto. Așa cum probabil ați aflat deja, evenimentul se va desfășura în Cluj-Napoca, în BT Arena, în data de 28 septembrie.

Programul va fi foarte variat, indiferent dacă ne vizitați cu familia sau cu colegii. Vizitați standurile la care vă așteaptă reprezentanții celor mai importanți furnizori din industrie, dar și cei ai departamentelor și companiilor din Grupul Autonet. Aflați cele mai noi tendințe din segmentul auto și participați la concursurile și acțiunile promoționale.

Holograf, Horia Brenciu și Cvartetul Amadeus vor fi pregătiți să vă ofere reprezentații de zile mari, cu melodiile lor binecunoscute și atmosfera incendiară pe care o creează la fiecare apariție. Vă invităm să vă relaxați la colțurile tematice și să încercați aromele deosebite oferite de insulele cu degustări și de cafeaua Autonet Black.

Folosiți cu încredere harta pentru a nu pierde nici un punct de interes de la Autonet Mobility Show și pentru a profita la maxim de atracțiile oferite.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la Autonet Mobility Show!