Bobinele cu aprindere multiplă de la Delphi Technologies oferă tehnologie OE cu avantajele service-ului aftermarket independent

Datorită noilor bobine de aprindere OE fabricate de Delphi Technologies pentru vehicule Mercedes, service-urile pot oferi reparații de înaltă calitate la prețuri competitive, pentru un parc auto de înaltă performanță aflat în continuă creștere.

Datorită tehnologiei de aprindere multiplă, sistemul generează mai multe scântei și o energie mărită, reducând emisiile, crescând economia de combustibil cu până la 20% și optimizând performanța motorului.

Pentru a veni în întâmpinarea extinderii pieței aftermarket, Delphi Technologies, lider global în domeniul sistemelor de aprindere avansate, lansează două noi bobine de aprindere OE, bazate pe tehnologia sa de aprindere multiplă, cu rezultate dovedite. Acestea se montează pe vehicule Mercedes apreciate de șoferi, iar până în prezent s-au produs peste 14 milioane de bobine. Deoarece domeniul OE va continua să se extindă în deceniul următor, aceasta este o oportunitate semnificativă pentru distribuitori și service-uri.

„Prin lansarea acestei tehnologii inovatoare pe piața aftermarket independentă, service-urile le pot oferi acum clienților o reparație competitivă și de calitate garantată pentru sistemele de aprindere. Pe lângă profitul imediat obținut, service-urile au și oportunitatea de a deservi un parc auto de valoare ridicată, care se extinde constant și care va avea nevoie de reparații la valoare ridicată pe parcursul existenței sale”, afirmă Jean-Francois Bouveyron, vicepreședinte al Delphi Technologies Aftermarket – EMEA.
 


Bobinele de aprindere OE de la Delphi Technologies sunt montate în peste 150 de modele de Mercedes, inclusiv A220, C180, C200, E200, GLA200 și Vito. Cele mai noi produse extind gama companiei pentru sisteme de aprindere la peste 500 de serii de catalog, acoperind aproape 9.000 de utilizări (marcă/model/cilindree) și un parc total de 114 milioane de vehicule, fiind astfel una dintre cele mai cuprinzătoare game din domeniu. 
Economie de combustibil crescută cu până la 20% 

Datorită sistemului de aprindere multiplă de la Delphi Technologies, scânteia inițială este urmată de alte câteva scântei suplimentare, care aprind amestecul combustibil-aer în condiții de funcționare dificile, de exemplu cele cu niveluri ridicate ale gazelor recirculate și amestecuri sărace în combustibil. Scânteile produse în succesiune ultrarapidă permit realizarea aprinderii cu avansul dorit. Astfel, se obține o combustie optimă și o economie de combustibil substanțial optimizată (cu până la 20%), reducându-se și emisiile motoarelor GDi, în comparație cu sistemele cu aprindere multiplă temporizate ale concurenților. 

Pentru mai multe informații despre portofoliul cu sisteme de aprindere de la Delphi Technologies, accesați delphiaftermarket.com