București – gazdă primitoare pentru Autonet Mobility Show

București – gazdă primitoare pentru Autonet Mobility Show

Autonet Mobility Show București a încheiat cu succes șirul celor trei evenimente din 2017, iar pentru această reușită au contribuit, în măsură egală, clienții, furnizorii și angajații Autonet. Evenimentul din capitală a păstrat formatul de la Cluj-Napoca, dar și atitudinea profesională și calitatea entertainment-ului oferit. A fost al 15-lea episod al Autonet Mobility Show, proiect inițiat în 2012 și care ne poartă anual în Cluj-Napoca, Budapesta și București.

 

Expozanți au întâmpinat interesul și curiozitatea vizitatorilor cu prezentări tehnice, numeroase competiții pentru profesioniști, quizz-uri pentru testarea cunoștințelor, simulatoare auto, activități interactive, premii și surprize, chiar și un monopost de Formula 1. Cei peste 4.400 de participanți au avut, astfel, posibilitatea de a se bucura din plin de fațeta profesională a Autonet Mobility Show București, asigurată de reprezentanții celor mai importanți producători de piese de schimb, accesorii auto și echipamente de serviceuri, precum și de conceptele de service, brandurile proprii, departamentele și companiile Grupului Autonet. Numărul expozanților și suprafața evenimentului au reprezentat recorduri absolute pentru un eveniment Autonet Mobility Show: 116 standuri expoziționale desfășurate pe o suprafață de zece mii de metri pătrați, în trei pavilioane ale complexului Romexpo.

După muncă toată lumea merită puțină relaxare! Astfel, vizitatorii s-au bucurat, împreună cu familiile sau colegii, de colțurile tematice, devenite deja tradiție la Autonet Mobility Show. În colțul de degustări au fost pregătite preparate rafinate, din trufe, ciocolată și brânzeturi, precum și vinuri selecționate și specialități din cafea. Doamnele și domnișoarele au profitat de posibilitatea de a-și evidenția trăsăturile delicate, vizitând colțul beauty și lăsându-se pe mâna profesioniștilor în hair-styling și make-up. Copiii au avut parte, la rândul lor, de activități educative și distractive, pregătite special pentru ei. În cele din urmă, colțul caricaturilor a fost locul din care întreaga familie putea lua acasă o amintire specială și amuzantă, realizată de artiști autentici.

Concertele au devenit un must-have pentru anvergura unui eveniment Autonet Mobility Show, iar cele trei grupuri de artiști au oferit clipe cu adevărat memorabile întregului public. Show-ul a fost deschis de trupa care de 30 de ani se confundă cu scena rock românească – Voltaj. “20”, “De la capăt””, “Patapetine” și celelalte hituri Voltaj au transmis, și de această data, optimism și dinamism, energizând publicul pe parcursul întregului recital. Apoi, a fost rândul fetelor din trupa Amadeus să încânte ascultătorii prin combinația de eleganță și forță pe care melodiile lor au transmis-o publicului. Repertoriul lor a propus interpretări proprii a unor cunoscute coloane sonore din filme, piese clasice și moderne. Seara și-a atins apogeul odată cu urcarea pe scenă a unuia dintre rezidenții permanenți ai topurilor românești din ultimii 5 ani. Amalgamul de emoții transmis de o reprezentație Carla’s Dreams este greu de descris, însă misterul și pasiunea emanate de trupa moldave și-a făcut loc imediat în inimile spectatorilor, oferindu-le o amintire de neuitat.

Autonet Mobility Show București 2017 a reprezentat evenimentul toamnei în domeniul aftermarket auto. Prestanța profesională și dinamica entertainmentului au fost extrem de apreciate, atât de profesioniștii din domeniul reparațiilor și întreținerii auto români, prezenți în număr foarte mare, cât și de către expozanți. Autonet Import mulțumește tuturor participanților de la evenimentul din capitală, cât și celor care ne-au onorat cu prezența în Cluj-Napoca. Împreună, cele două show-uri au însumat peste 11 mii de vizitatori, parteneri ai companiei. Anul viitor, Autonet Mobility Show se reinventează, promițând multe surprize dar și un nou format, menit să îmbunătățească întreaga experiență a participării la eveniment: mai proaspăt și mai dinamic.