Calendar aniversar Autonet 2016

La fel ca în fiecare an, Autonet Import a pregătit Partenerilor săi un calendar pentru anul care urmează. Însă calendarul pentru 2016 este cu totul și cu totul special. Pentru că anul viitor compania împlinește 20 de ani de la înființare, am dorit ca și calendarul să fie realizat în spirit aniversar.

Prin calendarul Autonet 2016 vă invităm să sărbătoriți cu noi întreg anul care urmează, fiecare lună reprezentând o creație realizată în mod special pentru acest scop. Ca temă, am ales stilul “pin-up”, devenit foarte popular în America anilor ’40 – ’60, o perioadă de explozie, atât din punct de vedere artistic, cât și din punctul de vedere al industriei auto, eliberate de constrângerile celui de-al Doilea Război Mondial.

În mod similar, calendarul Autonet 2016, este un element important în sărbătoarea împlinirii celor 20 de ani de activitate a companiei nostre și reprezintă puntea de legătură între trecutul, prezentul și, mai ales, viitorul Autonet Import și al colaborării care ne leagă de dumneavoastră, Partenerii noștri de drum.