Castrol - gamă nouă de uleiuri pentru vehicule comerciale

Castrol - gamă nouă de uleiuri pentru vehicule comerciale

.

Castrol prezintă un nou portofoliu mai puternic de produse destinate vehiculelor comerciale, care vă vor ajuta să vă păstrați avantajul concurențial, în contextul schimbărilor actuale.

Acest nou portofoliu este susținut de:

 

• oportunități oferite de noi produse premium: strategia unui brand puternic, asigurată de cele două branduri de top în uleiurile de motor, Castrol VECTON și Castrol CRB, alături de un singur brand de top în transmisii, Castrol TRANSMAX, toate disponibile în variante diferite și modele premium. Oportunități de comercializare oferite de noile produse premium precum Castrol VECTON Fuel Saver & Long Drain, Castrol CRB Turbomax și Castrol TRANSMAX Long Life.

• tehnologii de vârf: investiții continue în noi tehnologii și beneficii, oferite de noile tehnologii System Pro Technology™ pentru Castrol VECTON, DuraShield Boosters™ pentru Castrol CRB Turbomax și Smooth Drive Technology ™ pentru Castrol TRANSMAX Long Life.

• portofoliu raționalizat, care acoperă o gamă largă de aplicații: un nou portofoliu raționalizat, care cuprinde uleiuri de motor, transmisii și produse speciale, inclusiv fluide hidraulice și unsori, acoperind toate nevoile de lubrifiere ale vehiculelor comerciale și reducând stocurile și costurile de logistică.

 

Click pe imagine pentru gama de uleiuri Castrol VECTON și Castrol CRB!