Condiţii de colaborare

Stimaţi Parteneri,

Compania Autonet Import aloca o importanţă specială serviciilor oferite, servicii de care aveţi nevoie pentru a fi de succes şi în viitor în domeniul Dumneavoastră de activitate. Pentru ca aceste servicii să fie la cel mai înalt nivel, în cadrul companiei  noastre se  alocă o atenţie specială  resurselor umane, informatice şi logistice, şi  se investeşte permanent în dezvoltarea acestora.

Din dorinţa de a vă asigura servicii de calitate, am organizat un sondaj de opinie pe WebCat la care, spre satisfacţia noastră, aţi participat într-un număr foarte mare. Rezultatul acestui sondaj a prezentat o reală oglindă a imaginii companiei noastre,  aşa cum o percepeţi Dumneavoastră.

Un alt aspect tratat cu importanţă specială este susţinerea prioritară a partenerilor fideli principiilor de dezvoltare a companiei Autonet Import.

Ţinând cont de toate aceste aspecte, compania noastră a decis ca, începând cu data de 01.08.2012, să pună accent prioritar pe susţinerea  partenerilor care realizează un rulaj lunar minim de 1.350 RON fără TVA*.

Aceşti parteneri vor beneficia în continuare cu titlu gratuit de serviciile următoare:

  • Acces la catalogul electronic WebCat**
  • Suportul de încredere al Departamentului Relaţii cu Clienţii
  • Sistem de ofertare de cea mai bună calitate
  • Suport din partea echipei noastre tehnice, cu o vastă experienţă în domeniu
  • Transport la adresa de livrare a Cumpărătorului***.

Costul operaţional lunar al serviciilor enumerate se ridică la suma de 200 RON +TVA, cost calculat la nivel de partener. Prin plata acestei valori,  pot beneficia de aceste servicii şi clienţii care nu realizează rulajul minim menţionat anterior, urmând ca aceste sume să fie investite în îmbunătăţirea continuă a serviciilor oferite.

Avem convingerea că prin această decizie vom reusi să aducem îmbunătăţiri serviciilor oferite partenerilor Autonet.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să luaţi legătura cu reprezentanţii de vânzări Autonet.

*Acestă limită nu este valabilă în prima lună de colaborare cu parteneri noi;

**Fără date tehnice şi căutare grafică;

***Autonet Import îşi rezervă dreptul de a decide numărul distribuţiilor zilnice.

Echipa Autonet