Deliciile lichide le aducem noi

Odată cu gama Autonet Black, care vă stă la dispoziție cu cafea, ceaiuri și acessorii de calitate superioară, Autonet Import a inaugurat un nou tip de serviciu pentru partenerii săi.

Apropierea Sărbătorilor Pascale reprezintă ocazia perfectă pentru a diversifica această nouă linie de produse. Astfel, de acum, vă oferim și cele mai populare băuturi alcoolice. Partenerii noștri în acest proiect sunt Crama Nachbil și Crush Distribution.

Întreg procesul de comandă se desfășoară rapid și ușor,utilizând platforma WebCat, la fel ca în cazul produselor Autonet Black. Unul dintre punctele forte ale noii game este sortimentul foarte variat din care partenerii Autonet pot alege. Peste 120 de articole diferite sunt disponibile pentru a fi comandate, începând cu aromatele vinuri bio Nachbil, până la diferite tipuri de tării, digestive sau lichioruri.

Pe lângă procesul simplu de comandă și diversitatea gamei, pregătită să satisfacă și cele mai fine gusturi, partenerii Autonet beneficiază și de livrare zilnică, chiar în curtea lor. Așadar, vă invităm să profitați de noile produse din portofoliul Autonet Import și să vă bucurați de calitata înaltă, aromele diverse și prețurile corecte ale acestu nou serviciu.