Delphi Technologies. Calitate OE garantată.

Calitate! Toată lumea spune că o are. Unii o au, alţii nu. Iar alţii au calitate în grade diferite. Aşadar, cum ar trebui ca profesionist aftermarket să treceţi peste toată vorbăria şi să determinaţi care este calitatea autentică faţă de doar cuvinte?

Simplu! Când vine vorba despre automotiv, nu există aprobare mai buna, decât faptul că un producător de autovehicule (VM) alege să instaleze produsul tău din fabrică. La urma urmei, a fi selectat în primul rând implică un proces riguros - deseori ani de dezvoltare și colaborare strânsă - pentru a proiecta un produs care respectă fiecare dintre standardele exigente ale VM. Fie că e vorba de oprire mai rapidă, de accelerare mai intensă sau de a construi vehicule mai curate, mai eficiente, care se conduc mai bine. A fi producătorul de echipamente originale este să spunem așa un lucru pentru care mulți producători se străduiesc, dar în cele din urmă nu reușesc niciodată.

Vestea bună este că noi suntem! Ca producător de top de tehnologie de propulsie OE, piesele noastre diesel, GDi, de management motor şi de aprindere sunt instalate ca OE în milioane de vehicule în toată lumea. Ce este important pentru Dvs., noi furnizăm exact aceleaşi piese şi pe piaţa pieselor de schimb – piesa pe care o primiţi este exact aceeaşi piesă care este folosit de producătorul de maşini. Noi nu schimbăm specificaţiile doar pentru că piesa este pentru un alt client. Ori aşteptările pot fi uşor diferite. Dimpotrivă, suntem de părere că ceea ce este potrivit pentru proprietarul vehiculului atunci când pleacă cu mașina din faţa reprezentanţei, este încă potrivit atunci când vine la service, chiar dacă după câţiva ani.

La fel de important, aplicăm aceleași principii la orice altceva facem. Deci, indiferent dacă este proiectat pentru linia de asamblare sau pentru atelier, procesele noastre sunt la fel de riguroase. Fiecare piesă este supusă aceluiaşi test de dimensiune, material, durabilitate și performanță. Indiferent ce este, unde a fost făcut sau, într-adevăr, la ce serveşte.

Să luăm de exemplu discurile noastre de frână. Spre deosebire de alte mărci din aftermarket, fantele din discurile noastre ventilate sunt construite exact ca la piesele OE cu linia de despărțire în centru. Deși acest lucru este mai complicat și mai costisitor de turnat, acesta oferă un echilibru de frânare mult mai bun și rezistență la fisurare. Acesta este motivul pentru care o facem și noi.

Același lucru este valabil și pentru plăcuțele noastre de frână. Folosim peste 130 de ingrediente de frecare diferite pentru a crea formule de frecare unice pentru o mai bună potrivire a plăcuței de frână cu vehiculul. Din nou, unii alți producători folosesc doar unul sau doi, ceea ce duce la un compromis inevitabil în ceea ce privește performanța.


Desigur, toate acestea sunt lipsite de sens dacă piesa nu furnizează performanţă când trebuie. Pentru a reproduce condițiile pe care le va întâlni pe drum, efectuăm teste din lumea reală pe toate produsele noastre. De exemplu, ne testăm braţele de suspensie pe toate cele trei axe - mișcare laterală, forță înainte de accelerare și decelerare și mișcare în sus și în jos - în același timp. Și ne supunem senzorii la teste intensive termice, de șoc și vibrații. Este de la sine înțeles că piesa Delphi Technologies trebuie să funcționeze la fel de bine ca și componenta OE, dacă nu mai bine.

Acestea sunt doar câteva exemple ale abordării noastre cuprinzătoare pentru atingerea celor mai înalte standarde de calitate OE. Am putea continua. Punctul important este că atunci când achiziționați o piesă Delphi Technologies - fie că este frânare, direcție, aer condiționat, injecție de combustibil, aprindere, managementul motorului sau chiar echipamentul necesar pentru a le diagnostica și repara - veți beneficia de aceeaşi calitate OE garantată şi durabilă în timp. De fiecare dată.