Focus

11 iunie 1996 este data în care SC Autonet Import SRL a fost înregistrată în Registrul Comerțului, devenind cea mai importantă zi din istoria companiei.

La începutul lunii aprilie, Autonet Import împreună cu furnizorii săi strategici și parteneri din șase rețele de service, au inițiat campania “Mobilitate pentru eroi”, prin intermediul căreia au pus umărul la menținerea mobilității eroilor din prima linie a luptei împotriva Covid-19.

Personalul medical și pacienții din patru unități medicale aflate în Satu Mare și Cluj-Napoca sunt beneficiarii uneia dintre cele mai importante acțiuni de sprijinire a luptei contra Covid-19 întreprinsă de Autonet Import.

Suntem cu toții conștienți de importanța informațiilor corecte și imparțiale, mai ales în timpul unei crize.

În această perioadă, pandemia generată de noul coronavirus și lupta autorităților și a populației împotriva acestei amenințări, ordonanțele militare, reglementările și recomandările menite să ne mențină în siguranță se succed cu repeziciune. De aceea, mulți dintre noi experimentăm un sentiment de îndoială și incertitudine.

Rămâi în siguranță, avem soluții pentru tine

Prima săptămână a inițiativei “Mobilitate pentru eroi” a fost una plină, numeroase autospeciale de intervenție și vehicule utilizate de instituțiile care participă activ în combaterea Covid-19 trecând pragul service-urilor partenere în acest proiect, pentru lucrări de întreținere sau reparații.

APIA ne oferă câteva detalii și clarificări utile privind prevederile Ordonanței Militare nr. 8