Focus

Odată cu gama Autonet Black, care vă stă la dispoziție cu cafea, ceaiuri și acessorii de calitate superioară, Autonet Import a inaugurat un nou tip de serviciu pentru partenerii săi.

Proiectul “Mobilitate pentru eroi” a pornit ca o inițiativă prin care Autonet Import, furnizori de piese auto și rețele de service doresc să ofere sprijin eroilor din prima linie a luptei împotriva noului tip de coronavirus.

Într-o perioada în care preocuparea principală este să ne protejăm cât mai bine împotriva amenințării noului coronavirus, vă invităm să contribuim și la protecția acelora care se află în prima linie a luptei împotriva pandemiei.

În ciuda faptului că traversăm o perioadă tulbure, prin pregătirile corespunzătoare și eficienţa sistemelor utilizate, Autonet Import vă asigură, în continuare, de întregul său suport.

Sportivul sătmărean este deja un veteran al celui mai important raliu de anduranță din lume, iar la începutul lui 2020 va porni în cel de-al zecelea Dakar al carierei. Mani este înscris în clasele Marathon și Malle Moto, în care participanții pornesc în concurs fără asistență tehnică.

În 28 septembrie, Autonet Mobility Show și-a deschis porțile pentru profesioniștii din domeniul auto și nu numai. Tradiționalul eveniment a avut, și de această dată, un program foarte divers și bogat, atât în ceea ce privește partea profesională, cât și în ceea ce privește posibilitățile de relaxare și distracție.

A mai rămas aproximativ o săptămână până la deschiderea porților Autonet Mobility Show 2019, unde sunt așteptați profesioniștii domeniului auto. Așa cum probabil ați aflat deja, evenimentul se va desfășura în Cluj-Napoca, în BT Arena, în data de 28 septembrie.

În 28 septembrie, partenerii Autonet sunt invitați să participe la tradiționalul eveniment dedicat profesioniștilor din industria auto, Autonet Mobility Show. Evenimentul, care se desfășoară de șapte ani fără întrerupere, își așteaptă vizitatorii cu numeroase atracții, atât profesionale, cât și de divertisment și va fi găzduit de BT Arena – sala polivalentă din Cluj Napoca.

În 20 iunie, în Cluj-Napoca, are loc o nouă ediție a bursei de joburi “Hai Acasă”, din cadrul proiectului “Satu Mare te așteaptă acasă”.