Focus

Norocosul câștigător este Călin Manițiu, reprezentantul SC Maricara Distrib SRL, din Brașov. Pachetul de Autonet Black, conținând bobul de cafea din aur a fost deschis în cursul săptămânii trecute

Vă invităm la Virtual Autonet Mobility Show! Autonet Import organizează primul eveniment virtual dedicat profesioniștilor din domeniul reparațiilor auto, adaptându-se condițiilor speciale determinate de pandemia de corona virus. 

Situația dificilă creată de pandemia de Covid-19 a afectat simțitor segmentul reparațiilor auto și nu numai.

Conform politicii noastre bazate pe orientarea către client, Autonet Import a depus mereu eforturi pentru a afla părerea partenerilor săi privind produsele și serviciile sale.

Prima clasă de învățământ dual sprijinită de Autonet Import a trecut de examenele de absolvire din acest an. 

Care este rolul pe care îl joacă bara stabilizatoare?

Aurul negru îți poate aduce aurul galben! Pachetul de cafea Autonet Black cu numărul 5.000 conține un bob de cafea din aur.

11 iunie 1996 este data în care SC Autonet Import SRL a fost înregistrată în Registrul Comerțului, devenind cea mai importantă zi din istoria companiei.

La începutul lunii aprilie, Autonet Import împreună cu furnizorii săi strategici și parteneri din șase rețele de service, au inițiat campania “Mobilitate pentru eroi”, prin intermediul căreia au pus umărul la menținerea mobilității eroilor din prima linie a luptei împotriva Covid-19.