Focus

Prima săptămână a inițiativei “Mobilitate pentru eroi” a fost una plină, numeroase autospeciale de intervenție și vehicule utilizate de instituțiile care participă activ în combaterea Covid-19 trecând pragul service-urilor partenere în acest proiect, pentru lucrări de întreținere sau reparații.

APIA ne oferă câteva detalii și clarificări utile privind prevederile Ordonanței Militare nr. 8

În contextul pandemiei generate de Covid-19 și a măsurilor pe care autoritățile le implementează, s-a dezvoltat o atmosferă de incertitudine privind activitatea economică din această perioadă. Însă, există și vești bune atât pentru proprietarii de vehicule, cât și pentru sectorul auto și cel al reparațiilor și înreținerii vehiculelor.

Odată cu gama Autonet Black, care vă stă la dispoziție cu cafea, ceaiuri și acessorii de calitate superioară, Autonet Import a inaugurat un nou tip de serviciu pentru partenerii săi.

Proiectul “Mobilitate pentru eroi” a pornit ca o inițiativă prin care Autonet Import, furnizori de piese auto și rețele de service doresc să ofere sprijin eroilor din prima linie a luptei împotriva noului tip de coronavirus.

Într-o perioada în care preocuparea principală este să ne protejăm cât mai bine împotriva amenințării noului coronavirus, vă invităm să contribuim și la protecția acelora care se află în prima linie a luptei împotriva pandemiei.

În ciuda faptului că traversăm o perioadă tulbure, prin pregătirile corespunzătoare și eficienţa sistemelor utilizate, Autonet Import vă asigură, în continuare, de întregul său suport.

Sportivul sătmărean este deja un veteran al celui mai important raliu de anduranță din lume, iar la începutul lui 2020 va porni în cel de-al zecelea Dakar al carierei. Mani este înscris în clasele Marathon și Malle Moto, în care participanții pornesc în concurs fără asistență tehnică.

În 28 septembrie, Autonet Mobility Show și-a deschis porțile pentru profesioniștii din domeniul auto și nu numai. Tradiționalul eveniment a avut, și de această dată, un program foarte divers și bogat, atât în ceea ce privește partea profesională, cât și în ceea ce privește posibilitățile de relaxare și distracție.