Focus

Noua cutie pentru bagaje pentru utilizatorul activ pe tot parcursul anului

Indiferent dacă doriți să vă bucurați de activitatea dumneavoastră preferată sau doar aveți nevoie de spațiu pentru a vă transporta echipamentul de zi cu zi, Thule Force XT este o alegere excelentă pentru necesitățile dumneavoastră. Această cutie de bagaje robustă este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni pentru a se potrivi oricărui autoturism și oricărui stil de viață.
Este perfectă pentru utilizare cotidiană mulțumită solidei texturi de suprafață AeroSkin și dispozitivului LockKnob, care face mai ușoară deschiderea și închiderea cutiei.

Caseta de redacție FOCUS

Diagnosticarea cu osciloscopul - Unde se începe, cum procedez, cum să reuşesc

Cu noul Mega Macs 77  GUTS01571, atelierele pot schimba în următoarea treaptă în ceea ce privește diagnosticarea autovehiculelor: cea mai rapidă și completă soluție în timp real, cu suportul tehnic (HGS-Data) care a fost disponibil vreodata la Hella-Gutmann Solutions.

Mobil Boxx este un concept inovativ de ambalare care permite depozitarea și manipularea foarte ușoară a uleiului.

Principiile de funcționare și detalii tehnice privind senzorii sondă labda de la NGK-NTK.

Noua gamă de produse Valeo pentru asistență la parcare! Parcarea nu a fost niciodată atât de ușoară:

Calitatea, încrederea și puterea de diferențiere au transformat Castrol în superbrand și în anul 2017!

Autonet Mobility Show este cel mai important eveniment din sectorul aftermarket auto din România. Anul acesta vă așteptăm cu o mulțime de surprize și cu același nivel profesional ridicat și, pentru a vă introduce în atmosfera evenimentului care va avea loc în 5 mai, am pregătit un clip video cu cele mai importante puncte de interes ale show-ului din București.