Focus

Filtrul pentru interior împotriva alergenilor, mucegaiurilor şi prafului fin

Recent a fost lansat un nou sistem de comunicare cu partenerii noștri, Autonet Contact Center. Această platformă aduce numeroase beneficii care vor fluidiza și eficientiza comunicare dintre Autonet și clienții săi.

Uniroyal îşi extinde gama de anvelope pentru camioane şi autobuze şi prezintă pentru prima dată, pe lângă cele pentru osiile directoare şi motoare, noile anvelope pentru remorci în două dimensiuni.

IM TPMS este un senzor de monitorizare al presiunii anvelopei.

Janta Autec Type K -Kitano va fi disponibilă, începând cu sezonul de iarnă, și în dimensiunea 8,0 x 18.

Continental completează linia de produse destinate traficului regional de distribuție. Anvelopa Conti Hybrid HT3 385/55 R 22.5 cu clasă de marcaj UE „B” la categoriile eficiență a consumului de combustibil și aderență pe carosabil umed. Este o familie de anvelope dezvoltată special pentru un rulaj cu până la 20% mai mare și o economie de combustibil de 6%.

Ce este dioxidul de carbon? Dioxidul de carbon (CO2) este un gaz fără miros, invizibil, care face parte din compoziția naturală a atmosferei, în concentrație mică. Cauza principală a schimbărilor climatice este considerată a fi concentrația mărită de CO2 (efectul de seră).

Inovații și completări ale gamei Autec pentru sezonul de iarnă 2016.

SC Autohelp SRL din Baia Mare este câștigătoarea marelui premiu al promoției Dynamax.