Grupul Autonet sponsor Gold la Recepția AHK

Grupul Autonet sponsor Gold la Recepția AHK

Așa cum ne-a obișnuit la începutul fiecărui an, Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană a organizat, în 25 ianuarie, Recepția de Anul Nou pentru membri săi. La evenimentul de înaltă ținută, găzduit de Palatul Parlamentului, Grupul Autonet a fost reprezentat și anul acesta de o delegație importantă.

Recepția reprezintă cel mai important eveniment de business și networking al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germană. Pe lângă reprezentanții membrilor, la festivitate aufost prezenți și președintele României, domnul Klaus Iohannis, dar și ambasadorul Germaniei la București, domnul Cord Meier-Klodt, care au adresat participanților gândurile lor în ceea ce privește cooperarea economică între cele două state.

Tema evenimentului din acest an a fost “Unity through community” (unitate prin comunitate), un concept împărtășit de toți cei 900 de participanți. La fel ca în anii trecuți, Autonet a fost sponsor Gold al Recepției de Anul Nou a AHK.

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană reprezintă oficial economia germană în țara noastră, precum și interesele firmelor românești și germane în fața autorităților publice. Instituția a fost înființată în anul 2002 și numără, la ora actuală, peste 600 de membri.