Lubricants - Focus

Caseta de redacție FOCUS

Castrol prezintă un nou portofoliu mai puternic de produse destinate vehiculelor comerciale, care vă vor ajuta să vă păstrați avantajul concurențial, în contextul schimbărilor actuale.

Vreți să vedeți o soție care își face singură revizia la masină? Vizionați videoul din acest articol!

Mobil Boxx este un concept inovativ de ambalare care permite depozitarea și manipularea foarte ușoară a uleiului.

Calitatea, încrederea și puterea de diferențiere au transformat Castrol în superbrand și în anul 2017!

Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai. Spre deosebire de anii trecuți, Autonet Mobility Show propune vizitatorilor și expozanților săi un nou format și multe surprize și noutăți în ceea ce privește partea profesională, dar și a posibilităților de relaxare și entertainment. Poate cele mai importante aspecte în evoluția proiectului sunt locația evenimentului, noul centru de distribuție Autonet din Popești-Lordeni, și faptul că, în 2018, va fi organizată o singură ediție Autonet Mobility Show, în țara noastră.

SC Autohelp SRL din Baia Mare este câștigătoarea marelui premiu al promoției Dynamax.

Castrol şi BLOODHOUND SSC anunţă cu mândrie un parteneriat de renume, menit să inspire o nouă generaţie. Să depăşească recorduri şi să schimbe lumea.Castrol, una din cele mai puternice marci de lubrifianţi din lume, va furniza lubrifianţi performanţi, lichide de frână şi hidraulice pentru maşina supersonică BLOODHOUND, un vehicul cu o viteză terestră de 1609 km/h.