Mani Gyenes – o primire demnă de un campion

Mani Gyenes – o primire demnă de un campion

Joi, 19 ianuarie, colegul și prietenul nostru, Emanuel Gyenes, s-a întors cu un rezultat excelent de la  Raliul Dakar, iar Autonet Import, ca de fiecare dată, i-a pregătit o primire demnă de un campion.

Riderul Autonet Motorcycle Team a dovedit, din nou, că nu este doar un sportiv extraordinar, dar și un caracter deosebit, reușind să depășească numeroasele probleme întâmpinate în această ediție de Dakar, caracteriztă atât de organizatori, cât și de sportivi, ca fiind cea mai grea de până acum. Astfel, locul 17 obținut de sătmărean, după o recuperare extraordinară, este un rezultat fantastic. De aceea, Mani a fost primit la sediul Autonet Import cu multă căldură, aplauze, dar și cu un tort decorat cu însemnele Autonet Motorcycle Team. Bineințeles, Mani le-a mulțumit colegilor săi și a povestit câteva dintre cele mai interesante momente trăite la Dakar.
 
 
Mani Gyenes: “Anul acesta am decis să nu mă înscriu la clasa Maraton, deși câștigam acea clasă, dar am decis să merg la clasa super producție, să pot să îmi îmbunătățesc motocicleta și să încerc să mă clasez cât mai bine la general. Poziția ar fi fost și mai bună dacă nu făceam acea greșeală în ziua când am trecut din Argentina în Bolivia. A doua săptămână a fost o cursă de recuperare pentru mine. După ce am primit acea oră de penalizare, am fost retrogradat pe poziția 29 și am crezut că nu voi mai ajunge în top 20. Am tras, însă tare, și am reușit să ajung până pe poziția 17. Am realizat abia la sfârșit că, de fapt, sunt pe locul 17 în clasamentul general. Am făcut un rezultat bun de care sunt mulțumit.
 
 
Trebuie menționat că la performanța lui Mani Gyenes din Dakar 2017 a contribuit, la fel ca anul trecut, și echipa de de asistență Autonet Motorcycle Team, compusă din Laszlo Olah și Szabolcs Racz. Îl felicităm încă o dată pe Mani atât pentru rezultatul obținut, dar și pentru puterea sa de luptă. În același timp, îi urăm mult succes pentru atingerea obiectivelor sale următoare și îl asigurăm de sprijinul și susținerea tuturor colegilor săi de la Autonet.