Mega Macs 56 – noutatea familiei Gutmann

Mega Macs 56 – noutatea familiei Gutmann

mega macs 56 este soluția ideală de diagnoză pentru toate atelierele multimarcă, ce nu vor să facă niciun compromis în ceea ce privește volumul de servicii și confortul de servire, dar nici să bage mâna prea adânc în buzunar. Atelierele au acces complet la conceptul de reparații în timp real cu toate datele relevante și asistența valoroasă de la sistemul însuși, precum și de la specialiștii din Callcenter-ul tehnic. În acest mod, dumneavoastră înșivă transformați provocările complexe în bani gheață.

Performanțe:

 • Soluţii propuse în timp real pe baza codurilor de eroare
 • Propuneri de soluţii bazate pe simptome
 • Transmisie fără fir prin VCI
 • Citirea și ștergerea codurilor de eroare ale tuturor unităților de comandă
 • Prezentarea parametrilor cu explicație (până la 12 parametri simultan)
 • Date tehnice cuprinzătoare (curea de transmisie, alocarea cutiei de siguranțe etc.)
 • Identificare clară a autovehiculului prin codul VIN
 • Resetare service
 • Test element reglare
 • Setare de bază
 • Codare
 • Măsurare digitală a compresiei
 • Car History
 • Diagnosticarea motocicletelor
 • Adecvat pentru PassThru
 • Compatibil CSC-Tool
 • Compatibil asanetwork
 • Acumulator de schimbare rapidă

 

Unul pentru toți: mega macs 56 – noul colaborator pentru toate atelierele multimarcă

Nu trebuie să vă povestim faptul că în autovehiculele moderne sunt integrate tot mai multe și tot mai complexe componente Hightech. Știți cu siguranță că fără o identifi care rapidă a autovehiculului, diagnoze sigure ale erorilor, o aprovizionare vastă cu date și componente precum și sprijin profesionist, o comandă rentabilă de reparație se poate transforma rapid într-o capcană nemiloasă a costurilor, deoarece căutarea îndelungată a cauzelor erorilor nu mai poate fi taxată ulterior clientului. De aceea este indispensabil să lucrați de la bun început în așa fel încât în fi nal să rămână mai mult pentru dumneavoastră – mai mult timp, mai mulți bani și mai mulți clienți mulțumiți.

Prin mega macs 56, Hella Gutmann Solutions aduce pe piață un sistem de diagnoză compact, ușor și mobil, care dispune de cea mai nouă tehnică de diagnoză și care vă oferă în timp real* propuneri de soluţii la coduri de eroare particulare. Și chiar și în rest, mobilul Allrounder mega macs 56 se pricepe la toate lucrurile la care nu mai doriți să renunțați în timpul muncii zilnice din atelier.

Mai mic, mai ușor, mai rapid – introducerea perfectă în viitorul diagnozei

Diagnozele credibile, căutarea sigură a erorilor și asistența valoroasă din timpul reparației fac din noul mega macs 56 un ajutor indispensabil în atelier. Sistemul vă asistă pe parcursul tuturor pașilor de lucru, începând cu preluarea autovehiculului, trecând apoi prin diagnoză și căutarea erorii, mergând până la comanda pieselor de schimb – și aceasta fără proastă dispoziției, somnolență sau pauză de masă. Salutați-vă noul colaborator favorit.

Gândit genial

Forma constructivă compactă a mega macs 56 face noul tester de diagnoză și mai ușor de mânuit. Sub carcasa robustă, adecvată oricărei rutine din atelier, se ascunde o tehnică de diagnoză foarte performantă de ultimă generație. Datorită conceptului intuitiv de operare și al interfeței capacitive cu ecran tactil puteți începe fără o perioadă prea lungă de familiarizare și puteți efectua sigur toate diagnozele, pașii de lucru, măsurătorile și sincronizarea datelor.

Pur și simplu imbatabil

mega macs 56 furnizează în timp real ajutor pentru reparații bazat pe coduri de eroare inclusiv informații suplimentare valoroase și moduri de rezolvare direct pe ecran. Pentru aceasta mega macs 56 apelează la una dintre cele mai mari baze de date de diagnoză și reparație din lume. Pentru dumneavoastră acest lucru înseamnă mai puțin stres și chiar mai multe șanse pentru cifre de afaceri și mai mari.

Întotdeauna actual

În baza de date uriașă de diagnoză de la Hella Gutmann Solutions se găsesc date valoroase de diagnoză și reparație pentru peste 35.000 de modele de autovehicule de la toate mărcile relevante și zilnic sunt tot mai multe. Pentru ca dumneavoastră să fi ți în atelier întotdeauna la curent, noi vă furnizăm în mod regulat ultimele actualizări pentru sistemul dumneavoastră de diagnoză.

Asistență de valoare

Dacă în timpul reparației, în ciuda asistenței vaste a sistemului nu se poate găsi soluţia, întregul istoric al autovehiculului și istoricul reparațiilor poate fi trimis printr-o apăsare a butonului la centrul tehnic Hella Gutmann. De acolo veți primi în cel mai scurt timp asistență suplimentară sub formă de date actuale, instrucțiuni de reparație și sfaturi practice de la maeștrii domeniului dumneavoastră.

Asistență personală

În Callcenter-ul tehnic al Hella Gutmann se afl ă peste 60 de specialiști pentru toate mărcile și modelele importante, care dispun cu toții de o experiență practic îndelungată. Aceștia se ocupă personal de toate solicitările primite și oferă în timp real moduri concrete de rezolvare. Și nu se opresc până când nu este rezolvat cu succes chiar și cel mai difi cil caz de reparație.

Și mai multe cunoștințe

După identificarea clară a autovehiculului prin intermediul seriei de șasiu, mega macs 56 vă oferă indicații concrete privind poziția racordurilor de diagnoză, a componentelor precum și privind toți pașii de lucru pentru autovehiculul respectiv. În caz de neclarități, vă ajută o bază de date vastă a componentelor cu conexiune inteligentă către toate funcțiile și setările disponibile. Datorită măsurării digitale a compresiunii prin intermediul unității de comandă se economisește chiar mai mult timp prețios și se evită desfacerea inutilă a șuruburilor.

Date în loc de presupuneri

Fără datele corecte azi nu se mai poate rezolva nimic la diagnoză și reparație. mega macs 56 vă furnizează rapid și sigur toate datele tehnice relevante de la A la Z.

Întotdeauna gata

mega macs 56 este dotat cu un acumulator inteligent de schimbare rapidă, astfel încât nu trebuie să vă faceți niciodată griji că veți rămâne fără tester în timpul lucrului.

Deschis pentru CSC-Tool

Tot mai multe sisteme de asistenţă a şoferului din autovehiculele moderne trebuie verifi cate regulat. Tocmai pentru aceasta Hella Gutmann a creat instrumentul Camera & Sensor Calibration Tool, pe scurt CSC-Tool. Cu ajutorul acestuia multe sisteme moderne de asistenţă pot fi verifi cate și ajustate foarte simplu. mega macs 56 este echipat foarte bine pentru a comunica cu CSC-Tool. Iar dumneavoastră puteți exploata un nou potențial de câştig.

Multimetru rapid

Pentru ca în timpul lucrului la autovehicul dumneavoastră să aveți în vedere toți curenții relevanți, tensiunile și procesele acestora, mega macs 56 dispune de un modul** performant de tehnică de măsurare.

Pur și simplu memorabil

Toate procesele-verbale ale erorilor şi lucrările efectuate sunt salvate în „Car History“. Datele strânse pot fi utilizate intern pentru urmărirea completă a istoricului autovehiculului şi pentru loializarea clienților.