Noua familie de curele Gates

Noua familie de curele Gates

Noua gamă Gates de curele de transmisie cu caneluri este reprezentată de o familie de patru produse. Ultima generație reflectă calitatea Echipamentelor Originale (OE) în materie de proiectare, aspect și performanță.

 

Un nou aspect, o nouă structură și o nouă familie de patru produse vor reprezenta principalele puncte de discuție în momentul prezentării de către Gates a noii generații de curele de transmisie cu caneluri pentru sistemele de transmisie cu curea pentru accesorii.

Programate pentru implementare progresivă începând din al doilea trimestru al acestui an, asocierile mai puternice cu gama de Echipamente Originale Gates vor fi evidente în momentul introducerii gamei Micro-V® în întregul lanț de aprovizionare european.

Unele dintre cele mai semnificative asocieri cu Echipamentele Originale vor include:

  • Același model distinctiv pe părțile din spate ale majorității curelelor
  • Textura curelelor respectă calitatea Echipamentelor Originale Gates
  • O mai mare flexibilitate asociată cu proiectarea și structura Echipamentelor Originale (OE)

Origine OE

Fiind unul dintre cei mai mari producători de curele și piese metalice, Gates lucrează îndeaproape cu toți producătorii principali de vehicule. Gama OE continuă să reprezinte punctul de referință pentru toate produsele post-vânzare, iar noua generație de curele Micro-V reprezintă o evoluție naturală a acestei game.

Materiale și tehnologii OE

Calitatea compușilor de cauciuc EPDM folosiți pentru fabricarea curelelor OE Gates a contribuit în mod decisiv la creșterea rezistenței la fisurare și a fiabilității în condiții de variații extreme de temperatură. Gates folosește aceiași compuși și aceleași tehnologii OE la fabricarea celei mai noi generații de curele Micro-V. Materialele avansate, rezistente la întindere, ale cordoanelor oferă forța și durabilitatea necesare.

Valorile familiei

Curele Gates Micro-V sunt proiectate astfel încât să întrunească specificațiile stabilite pentru fiecare motor în parte. Este nevoie de produse diferite pentru adaptarea la variațiile de proiectare OE. Acestea pot reflecta dimensiunile roților de transmisie alternative, pozițiile diferite ale roților de transmisie, absența rolelor întinzătoare sau utilizarea curelelor cu două fețe. Gates a identificat patru tipuri diferite de curele de transmisie cu caneluri pentru patru tipuri de aplicații diferite.

Gates s-a distins de restul producătorilor de curele printr-un branding distinctiv – pe etichetele manșoanelor și curelelor – pentru a evidenția cele patru tipuri diferite de curele de transmisie cu caneluri.

„Familia de patru” curele Micro-V Gates este formată din:

  • All-rounder (cureaua versatilă ideală pentru 90% dintre mașinile din Europa)
  • Stretch Fit (perfectă pentru aplicațiile cu curele elastice fără rolă întinzătoare)
  • Stop&Start (creată special pentru sistemele stop-start cu transmisie prin curea)
  • Unique Fit (specială pentru sisteme mai „sensibile”)

 

Gates consideră că un branding puternic și o concentrare asupra fiecărui tip de curea de transmisie cu caneluri va contribui la selecția corectă a pieselor și va atrage atențiaasupra tehnicilor distincte de montaj.

Comandarea și selecția pieselor

Gates s-a asigurat că ultima generație de curele Micro-V poate fi comandată și integrată cu ușurință în stocurile existente. Numerele de identificare ale pieselor sunt neschimbate.

Pentru fiecare vehicul, catalogul online (www.gatesautocat.com) selectează automat cureaua adecvată din familia de patru produse. Acest lucru le oferă o achiziție fără emoții distribuitorilor de piese și clienților acestora care se ocupă de instalare.

La lansare, ultima generație de curele de transmisie cu caneluri Gates Micro-V asigură acoperire pentru peste 98% din piață. Acest lucru confirmă că Gates are o soluție pentru majoritatea aplicațiilor și demonstrează de ce Micro-V este prima alegere pentru înlocuirea pieselor OE.