PRESS ROOM

11 iunie 1996 este data în care SC Autonet Import SRL a fost înregistrată în Registrul Comerțului, devenind cea mai importantă zi din istoria companiei.

Personalul medical și pacienții din patru unități medicale aflate în Satu Mare și Cluj-Napoca sunt beneficiarii uneia dintre cele mai importante acțiuni de sprijinire a luptei contra Covid-19 întreprinsă de Autonet Import.

Suntem cu toții conștienți de importanța informațiilor corecte și imparțiale, mai ales în timpul unei crize.

În această perioadă, pandemia generată de noul coronavirus și lupta autorităților și a populației împotriva acestei amenințări, ordonanțele militare, reglementările și recomandările menite să ne mențină în siguranță se succed cu repeziciune. De aceea, mulți dintre noi experimentăm un sentiment de îndoială și incertitudine.

EY (Ernst & Young) Romania, liderul pieței de servicii profesionale din țara noastră a pregătit un material legat de Programul de susținere a întreprinderilor mici și mijlocii.

Rămâi în siguranță, avem soluții pentru tine

Colegii și prietenii de la Autonet l-au primit pe Emanuel Gyenes, campionul categoriei Malle Moto în Dakar 2020, cu aplauze, îmbrățișări și tort.

Raliul a debutat pe 5 ianuarie, în Jeddah, iar Mani, cu însemnele Legend pe motocicletă, a condus încă din prima zi în clasamentul Malle Moto – Original.