Prima expoziție virtuală în domeniul auto din România

Vă invităm la Virtual Autonet Mobility Show! Autonet Import organizează primul eveniment virtual dedicat profesioniștilor din domeniul reparațiilor auto, adaptându-se condițiilor speciale determinate de pandemia de corona virus. 

Anul acesta ne-a luat pe toți prin surprindere, obligându-ne să ne regândim prioritățile și să înfruntăm provocări noi. Astfel, 2020 este un test al rezilienței și determinării noastre, a tuturor, este un test în care se cern valorile reale. Pentru Autonet Import, una dintre aceste valori este orientarea către client prin dezvoltarea unei relații sănătoase de business, dar și a unei conexiuni personale puternice. Aceste două elemente au fost mereu convergente în atmosfera specială a evenimentelor Autonet Mobility Show. Astfel, deși nu ne putem întâlni personal, așa cum se întâmpla în fiecare an, am hotărât că această tradiție trebuie păstrată. Așa s-a născut Virtual Autonet Mobility Show, un eveniment online prin care dorim să păstrăm cît mai multe dintre caracteristicile îndrăgite de vizitatorii show-urilor noastre.

Totul se va desfășura pe o platformă online, special creată pentru Virtual Autonet Mobility Show și, din dorința de a oferi tuturor partenerilor noștri oportunitatea de a se bucura de toate surprizele pregătite, “porțile” evenimentului vor fi deschise toată luna octombrie, zi și noapte, șapte zile pe săptămână.


Așa cum i-am obișnuit deja pe partenerii noștri, componenta profesională va constitui baza și cel mai important element al Virtual Autonet Mobility Show. Cei mai importanți producători de sisteme și componente auto vor fi prezenți prin standuri virtuale unde vizitatorii vor putea afla despre cele mai noi dezvoltări din domeniu și vor găsi informații despre produsele și serviciile oferite. Vor fi prezente, de asemenea, și companiile și departamentele Grupului Autonet, cu segmente destinate mărcilor proprii, vehiculelor comerciale, conceptelor de service, managementului de flotă și altele. 

Pe standuri, vizitatorii vor găsi o gamă variată de materiale, în funcție de profilul expozantului: clipuri video, prezentări tehnice, cataloage, informări, dar și posibilitatea de a pune întrebări și a lăsa observații. Pregătim, de asemenea, pentru profesioniștii din domeniul reparațiilor și întreținerii auto, traininguri video care vor putea fi urmărite într-o secțiune specială a platformei. Oferta profesională va fi completată de un pachet promoțional generos pentru ca partenerii Autonet Import să beneficieze și de un sprijin și o motivație comercială, mai ales în contextul situației actuale.

Ca de fiecare dată, am îmbinat și acum partea profesională cu elemente de relaxare, amuzante și antrenante, care să aducă un zâmbet pe fețele vizitatorilor Virtual Autonet Mobility Show. Astfel, avem pentru dumneavoastră numeroase cadouri și premii care vă vor introduce în atmosfera evenimentelor din anii trecuți. Aveți posibilitatea de a câștiga cafea Autonet Black, atât de apreciată de partenerii noștri, vouchere pentru mâncare, prin colaborarea cu furnizori de servicii home delivery și, ca o adaptare la situația generată de pandemie, am pregătit măști faciale special create pentru acest eveniment. Mai mult, se pot câștiga și caricaturi realizate digital de artiști ai acestei arte. Pentru a câștiga unul sau mai multe dintre aceste premii trebuie doar să vizitați standurile Virtual Autonet Mobility Show și norocul vă poate surâde în orice moment. Iar pentru ca pachetul să fie complet, pregătim și jocuri și concursuri surpriză potrivite pentru fiecare membru al familiei.

Urmăriți în continuare comunicările noastre legate de Virtual Autonet Mobility Show și, pe măsură ce ne apropiem de eveniment, veți afla toate detaliile legate de prima expoziție virtuală din domeniul auto din România. Vă așteptăm, în luna octombrie, să fiți alături de noi în acest proiect nou și captivant. Bucurați-vă de tot ceea ce vă oferă Virtual Autonet Mobility Show și împărtășiți cu noi opiniile și emoțiile legate de acest eveniment inedit.