Programul de training Autonet 2017

Programul de training Autonet 2017

Autonet Import a pregătit și în 2017 un program bogat de cursuri de calificare profesională și traininguri pentru partenerii săi.

Cursurile acoperă subiecte și sisteme importante pentru dezvoltarea cunoștințelor profesionale a specialiștilor care activează în domeniul reparării și întreținerii autoturismelor și vehiculelor comerciale.
 
Pentru ca aplicațiile practice să respecte cât mai fidel situațiile întâlnite în atelier, Autonet Import pune la dispoziția participanților, în cadrul cursurilor, patru vehicule de training, pregătite în mod special pentru aplicațiile și tematicile abordate.
 
 
Cursurile de calificare profesională se ridică la cele mai înalte standarde, iar programele și metodele de training sunt la nivel european. Acestea sunt susținute de ingineri auto, specialiști în domeniu, cu experiență și know-how profesional, dar și în ceea ce privește metodele pedagogice necesare transmiterii acestor cunoștințe.
 
Vehiculele de training pregătite pentru acest an includ aplicații reprezentative, acoperind o arie largă de sisteme și componente:
  • Opel Insignia 2.0 CTDI diesel, 2009
  • Renault Laguna 2.0 diesel, 2012
  • Seat Altea 2.0 TDI diesel-PD, 2008
  • VW Golf VI 1.4 TSI benzină, 2010
 
 
Partenerii Autonet Import au posibilitatea de a afla toate detaliile privind trainingurile oferite anul acesta accesând pagina dedicată programului de training. Aici se găsesc toate informațiile necesare participării, precum tema, data și locația de desfășurare, prețul și numărul de locuri disponibile.
 
Accesați cu încredere http://training.autonet.ro