Promoția Varta de Centenar și-a desemnat câștigătorii

Promoția Varta de Centenar și-a desemnat câștigătorii

Între 1 decembrie 2018 și 28 februarie 2019, Autonet Import, împreună cu Varta România, a organizat o promoție la acumulatoare Varta având ca tematică Centenarul.

Participanții la promoție au intrat în tombola prin care aveau ocazia să câștige unul dintre cele 100 de premii interesante pregătite de către organizatori. Premiul cel mare al acțiunii a fost un autoturism Dacia Dokker!

În urma realizării valorii stabilite de achiziții, participanților le-au fost atribuite numere de participare la tragerea la sorți. Astfel, 2.472 de numere de participare au fost alocate clienților care au îndeplinit condițiile promoției, această cifră reflectând succesul de care s-a bucurat această acțiune.

Pentru ca imparțialitatea extragerii să fie asigurată, aceasta a fost realizată cu ajutorul platformei www.random.org, în prezența unei comisii formate din reprezentanți ai departamentelor de vânzări, aprovizionare și marketing ale Autonet Import.

Câștigătorul marelui premiu, autoturismul Dacia Dokker, este SC Grozbo SRL din Brașov, partener al Autonet Import de șase ani. Lista completă a câștigătorilor a fost publicată pe platforma WebCat.

Le transmitem felicitări tuturor câștigătorilor și le mulțumim tuturor participanților la această promoție!