Calitatea, încrederea și puterea de diferențiere au transformat Castrol în superbrand și în anul 2017!

Lubricants

Cel mai important eveniment al industriei aftermarket auto din România a fost găzduit de ultra-modernul centru de distribuție al Autonet Import de la Popești-Leordeni. Autonet Mobility Show 2018 a oferit vizitatorilor săi nenumărate surprize, prezentându-se într-un nou format, propunând activități inedite și menținând o înaltă ținută profesională.

Clienti

Autonet Mobility Show este cel mai important eveniment din sectorul aftermarket auto din România. Anul acesta vă așteptăm cu o mulțime de surprize și cu același nivel profesional ridicat și, pentru a vă introduce în atmosfera evenimentului care va avea loc în 5 mai, am pregătit un clip video cu cele mai importante puncte de interes ale show-ului din București.

Clienti

Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai. Spre deosebire de anii trecuți, Autonet Mobility Show propune vizitatorilor și expozanților săi un nou format și multe surprize și noutăți în ceea ce privește partea profesională, dar și a posibilităților de relaxare și entertainment. Poate cele mai importante aspecte în evoluția proiectului sunt locația evenimentului, noul centru de distribuție Autonet din Popești-Lordeni, și faptul că, în 2018, va fi organizată o singură ediție Autonet Mobility Show, în țara noastră.

Clienti
  • QWP

SERVICE INFO – LuK 0080
Joc mai mare în aranjamentul rulmenților

Spare parts

Producătorul de jante Autec și-a completat gama de produse cu câteva modele speciale pentru noul sezon de primăvară.

Tires&Rims