Reţele de service

Reţeaua AUTOMEISTER
 
AUTOMEISTER este primul sistem full-service activ din Germania. În prezent funcţionează în 5 ţări din Europa (Germania, Austria, Slovenia, Ungaria şi România).

Atelierele AUTOMEISTER sunt dotate cu toate echipamentele moderne, dispun de cunoştinţele de specialitate necesare şi folosesc numai piese de calitate - oferind o alternativă nouă.

Servicii profesioniste pentru toate tipurile de maşini, verificare respectând normele producătorilor şi o deservire cu preţuri corecte - toate acestea le găsiţi la un loc la AUTOMEISTER. Şi asta este posibil cerinţelor stricte de aderare la reţea: echipamente şi testere corespunzătoare. Pe lângă echipamentele moderne, angajaţii atelierelor participă la diferite cursuri tehnice, seminarii. Toate acestea garantează asigurarea de servicii de calitate tuturor proprietarilor auto.

Filozofia Companiei:

  • AUTOMEISTER vă serveşte întru totul conform dorinţelor şi necesităţilor Dvs.
  • Autovehiculul pe care-l cumpăraţi de la atelierul Dvs. AUTOMEISTER este verificat în service, vă este oferit cu garanţie, finanţare şi dreptul de a-l schimba cu un alt autovehicul de la noi.
  • Competenţă de specialitate, o echipă amabilă, termene respectate, servire promptă şi înainte de toate preţuri corecte - atelierele AUTOMEISTER fac totul pentru a vă sta la dispoziţie în mod serviabil.
  • La recepţia directă vi se spune imediat căror lucrări trebuie să fie supusă maşina Dvs. şi cât vă vor costa acestea.
  • Atelierele AUTOMEISTER au acces la know-how-ul şi competenţa producătorilor de piese originale de prim rang. Acest lucru vă dă siguranţa unei rezolvări rapide şi temeinice chiar şi a problemelor dificile. Indiferent de ce marcă sau model de autoturism este vorba.
  • Atelierele AUTOMEISTER lucrează exclusiv cu piese de schimb de prim rang.

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm accesaţi: www.automeister.ro

Pe linkul de mai jos găsiţi explicaţiile si fişierele descărcabile pentru împrospătarea hărţilor GPS în care apar deja service-urile AUTOMEISTER şi Auto Check Center.

http://www.navipro.ro/poidownload.html sau  http://downloadpoi.com/poi/ro/

 

Reţeaua Auto Check Center

Service-ul meu profesionist! Reţeaua de ateliere auto independente AUTO CHECK CENTER funcţionează pe baza conceptului de service aparţinând în totalitate societăţii ATR International AG Germania.

Pentru România, drepturile de utilizare a licenţelor pentru marca AUTO CHECK CENTER aparţin firmei Autonet Import SRL.

Unităţile Auto Check Center sunt ateliere auto independente, ce se ghidează după următoarele principii: Service individual, caracterizat prin competenţă, consultanţă, rapiditate şi seriozitate -toate acestea la preţuri corecte.

Conceptul ACC este conceput sub formă de: MODULE

În cadrul ACC există următoarele module:

1- inspecţii periodice de întreţinere

2- reparaţii motor

3- reparaţii transmisie

4- reparaţii frână

5- reparaţii direcţie - suspensie

6- electricitate

7- diagnoză

8- sisteme de injecţie

9- climă

10- tobe de eşapament

11- caroserie

12- vopsitorie

13- service anvelope

14- spălătorie şi cosmetică auto

 

Mai multe detalii pe: www.autocheckcenter.ro

Pe linkul de mai jos găsiţi explicaţiile si fişierele descărcabile pentru împrospătarea hărţilor GPS în care apar deja service-urile AUTOMEISTER şi Auto Check Center.

http://www.navipro.ro/poidownload.html sau  http://downloadpoi.com/poi/ro/