S-a lansat Mobil Boxx!

S-a lansat Mobil Boxx!

Mobil Boxx este un concept inovativ de ambalare care permite depozitarea și manipularea foarte ușoară a uleiului.

Noul produs presupune o abordare menita sa creasca sustenabilitatea produsului si confortul partenerilor constand într-un ambalaj inovator. Acesta presupune stocarea uleiului într-o pungă de plastic susținută de o cutie de carton care este prevăzută cu un robinet ușor de utilizat.

Mobil Boxx împreună cu standul special asigură depozitarea produsului la 20 litri mai repede, mai eficient și cu mai mare ușurință.

Faptul că este prevăzut cu un robinet face ca manipularea lichidului să fie mai sigură nefiind necesară utilizarea pompelor. Cu ajutorul cănii gradate care este pusă la dispoziție de către Lubexpert Romania impreună cu un stand special conceput, utilizatorul va sti exact cât ulei utilizează, iar pierderile de ulei sunt minimizate.

Înlăturarea ambalajului utilizat este mult mai ușoară decât în cazul ambalajelor traditionale, din plastic, ocupând foarte puțin spațiu. Un alt avantaj al gamei Mobil Boxx™ este diferențierea foarte clară a diferitelor sortimente pe etichetă. Mai multe detalii despre produs puteți regăsi pe pagina Mobil Boxx, și în video-ul de mai jos:

Produsele care fac parte din gamă în acest moment sunt: MOBIL 1 ESP FORMULA 5W-30, MOBIL 1 FS 0W-40, MOBIL SUPER 2000 X1 10W-40, MOBIL SUPER 2000 X1 5W-30, MOBIL SUPER 3000 X1 5W-40, MOBIL SUPER 3000 X1F-FE 5W-30, MOBIL SUPER 3000 XE 5W-30.