Concepte de service

Una din cele mai interesante direcţii business pentru Autonet este parteneriatul cu unele din cele mai mari reţele de service-uri auto din Europa, destinată să ofere clienţilor concepte de service complete.

Autonet este implicat în proces de la început până la sfârşit, oferind un pachet de concepte de service couprinzător, care conţine totul de la asistenţă tehnică până la suport publicitar şi promoţional centralizat. Pentru clienţii noştri, parteneriatul cu Autonet înseamnă noi perspective business, un nivel mai bun de servicii şi calificări şi implicit o creştere a numărului de clienţi şi a profitabilităţii.

Toate conceptele de service pe care Autonet le oferă clienţilor săi au trăsăturile lor unice şi acoperă o parte specifică a pieţei. Fie că atelierul de service auto al clientului e specializat în a oferi o gamă de servicii pentru cele mai populare vehicule, fie că se doreşte specializarea în servicii de înaltă calitate pentru branduri auto premium, Autonet oferă conceptul de service potrivit.