Shop Concept - Focus

Caseta de redacție FOCUS

Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai. Spre deosebire de anii trecuți, Autonet Mobility Show propune vizitatorilor și expozanților săi un nou format și multe surprize și noutăți în ceea ce privește partea profesională, dar și a posibilităților de relaxare și entertainment. Poate cele mai importante aspecte în evoluția proiectului sunt locația evenimentului, noul centru de distribuție Autonet din Popești-Lordeni, și faptul că, în 2018, va fi organizată o singură ediție Autonet Mobility Show, în țara noastră.

Așa cum bine știți, între 6 și 11 iunie, s-a desfășurat campania Facebook prilejuită de aniversarea a 20 de ani de la înființarea companiei noastre. 

Thule SnowPack este un suport de transport schiuri nou, atrăgător și aerodinamic pentru toate tipurile de schiuri și snowboard-uri.

Thule Bassinet transformă Thule Sport Stroller într-un cărucior pentru copii.

Portofoliul Autonet Import s-a extins recent cu suporți de biciclete Cruz pentru cârligul de remorcare.

Thule este liderul mondial în soluții care vă fac mai plăcută vacanța și vă ajută să transportați obiectele necesare unei călătorii reușite mai ușor, în siguranță și stil. Bucurați-vă de o viață activă!

Modelul TTi TCB-881 este dotat cu sistem de alimentare dual 12-24V, squelch automat, RF Gain, Mic Gain fiind una dintre cele mai complete staţii de la TTi în materie de funcţii speciale.

Călătoria cere un roller sau un rucsac? Răspunsul nu contează cu acest hibrid unic echipat cu bretele ascunse din mesh.

12