Spare Parts - Focus

Noua cutie pentru bagaje pentru utilizatorul activ pe tot parcursul anului

Indiferent dacă doriți să vă bucurați de activitatea dumneavoastră preferată sau doar aveți nevoie de spațiu pentru a vă transporta echipamentul de zi cu zi, Thule Force XT este o alegere excelentă pentru necesitățile dumneavoastră. Această cutie de bagaje robustă este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni pentru a se potrivi oricărui autoturism și oricărui stil de viață.
Este perfectă pentru utilizare cotidiană mulțumită solidei texturi de suprafață AeroSkin și dispozitivului LockKnob, care face mai ușoară deschiderea și închiderea cutiei.

Caseta de redacție FOCUS

Principiile de funcționare și detalii tehnice privind senzorii sondă labda de la NGK-NTK.

Noua gamă de produse Valeo pentru asistență la parcare! Parcarea nu a fost niciodată atât de ușoară:

Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai. Spre deosebire de anii trecuți, Autonet Mobility Show propune vizitatorilor și expozanților săi un nou format și multe surprize și noutăți în ceea ce privește partea profesională, dar și a posibilităților de relaxare și entertainment. Poate cele mai importante aspecte în evoluția proiectului sunt locația evenimentului, noul centru de distribuție Autonet din Popești-Lordeni, și faptul că, în 2018, va fi organizată o singură ediție Autonet Mobility Show, în țara noastră.

SERVICE INFO – LuK 0080
Joc mai mare în aranjamentul rulmenților

Suflantele interne – informații tehnice de la Nissens:
Defecțiuni frecvente ale suflantelor interne și metode de detectare ale acestora.

Filtrul pentru interior împotriva alergenilor, mucegaiurilor şi prafului fin

În luna mai, oferta QWP se îmbogățește cu componente pentru sistemul de eșapament pentru vehicule comerciale.

12