News

Testele independente demonstrează o creștere semnificativă a rezistenței de la coroziune, discul de la Delphi Technologies rezistând cu aproape 700 de ore mai mult decât mărcile producătorilor de piese originale și ale celor din segmentul postvânzări. 

În materialul realizat de Pro TV, împreună cu colegii noștri de la ASAR, se arată riscurile folosirii produselor de răcire contrafăcute și pierderile pe care acestea le produc atât atelierelor, cât și proprietarilor de vehicule.

Din dorinţa de a-ţi pune la dispoziţie în permanenţă cea mai interesantă și mai completă ofertă pentru piesele de schimb de care ai nevoie, Autonet şi-a completat gama cu elemente de direcţie și suspensie MOOG, devenind distribuitor oficial şi pentru acest brand recunoscut pe plan mondial. Te invităm să ne încerci!

Gama de lubrifianți Drivemax pentru autoturisme și vehicule comerciale

Soluţie de curăţat instalaţie de climatizare SONAX Car A/C Cleaner AirAid

Profitați de designul unic al Valeo FullPack

Noua cutie pentru bagaje pentru utilizatorul activ pe tot parcursul anului

Indiferent dacă doriți să vă bucurați de activitatea dumneavoastră preferată sau doar aveți nevoie de spațiu pentru a vă transporta echipamentul de zi cu zi, Thule Force XT este o alegere excelentă pentru necesitățile dumneavoastră. Această cutie de bagaje robustă este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni pentru a se potrivi oricărui autoturism și oricărui stil de viață.
Este perfectă pentru utilizare cotidiană mulțumită solidei texturi de suprafață AeroSkin și dispozitivului LockKnob, care face mai ușoară deschiderea și închiderea cutiei.

Diagnosticarea cu osciloscopul - Unde se începe, cum procedez, cum să reuşesc

Cu noul Mega Macs 77  GUTS01571, atelierele pot schimba în următoarea treaptă în ceea ce privește diagnosticarea autovehiculelor: cea mai rapidă și completă soluție în timp real, cu suportul tehnic (HGS-Data) care a fost disponibil vreodata la Hella-Gutmann Solutions.