News

În Europa, specificațiile TEMP Euro 6c și Euro 6d au intrat în vigoare în septembrie 2017. Și ca la fiecare schimbare, regulile au devenit din ce în ce mai stricte.

Schaeffler începe producția de masă a transmisiilor pentru unitatea de putere electrica a Audi e-tron.

Datorită noilor bobine de aprindere OE fabricate de Delphi Technologies pentru vehicule Mercedes, service-urile pot oferi reparații de înaltă calitate la prețuri competitive, pentru un parc auto de înaltă performanță aflat în continuă creștere.

Echipamente de service, know-how și filtre de ulei pentru cutii de viteze dintr-o singură sursă

Schaeffler își reorganizează portofoliul de piese de schimb pentru șasiu sub marca FAG

Testele independente demonstrează o creștere semnificativă a rezistenței de la coroziune, discul de la Delphi Technologies rezistând cu aproape 700 de ore mai mult decât mărcile producătorilor de piese originale și ale celor din segmentul postvânzări. 

În materialul realizat de Pro TV, împreună cu colegii noștri de la ASAR, se arată riscurile folosirii produselor de răcire contrafăcute și pierderile pe care acestea le produc atât atelierelor, cât și proprietarilor de vehicule.

Din dorinţa de a-ţi pune la dispoziţie în permanenţă cea mai interesantă și mai completă ofertă pentru piesele de schimb de care ai nevoie, Autonet şi-a completat gama cu elemente de direcţie și suspensie MOOG, devenind distribuitor oficial şi pentru acest brand recunoscut pe plan mondial. Te invităm să ne încerci!

Gama de lubrifianți Drivemax pentru autoturisme și vehicule comerciale