News

Soluţie de curăţat instalaţie de climatizare SONAX Car A/C Cleaner AirAid

Profitați de designul unic al Valeo FullPack

Noua cutie pentru bagaje pentru utilizatorul activ pe tot parcursul anului

Indiferent dacă doriți să vă bucurați de activitatea dumneavoastră preferată sau doar aveți nevoie de spațiu pentru a vă transporta echipamentul de zi cu zi, Thule Force XT este o alegere excelentă pentru necesitățile dumneavoastră. Această cutie de bagaje robustă este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni pentru a se potrivi oricărui autoturism și oricărui stil de viață.
Este perfectă pentru utilizare cotidiană mulțumită solidei texturi de suprafață AeroSkin și dispozitivului LockKnob, care face mai ușoară deschiderea și închiderea cutiei.

Diagnosticarea cu osciloscopul - Unde se începe, cum procedez, cum să reuşesc

Cu noul Mega Macs 77  GUTS01571, atelierele pot schimba în următoarea treaptă în ceea ce privește diagnosticarea autovehiculelor: cea mai rapidă și completă soluție în timp real, cu suportul tehnic (HGS-Data) care a fost disponibil vreodata la Hella-Gutmann Solutions.

Castrol prezintă un nou portofoliu mai puternic de produse destinate vehiculelor comerciale, care vă vor ajuta să vă păstrați avantajul concurențial, în contextul schimbărilor actuale.

Vreți să vedeți o soție care își face singură revizia la masină? Vizionați videoul din acest articol!

Mobil Boxx este un concept inovativ de ambalare care permite depozitarea și manipularea foarte ușoară a uleiului.

Principiile de funcționare și detalii tehnice privind senzorii sondă labda de la NGK-NTK.