News

Acumulatorii Bosch alimentează sistemele sofisticate din cadrul autovehiculelor comerciale. Fiecare operator de flotă cunoaşte provocările cu care se confruntă acumulatorii autovehiculelor comerciale. Un număr mare consumatori electrici, perioade lungi de ralanti şi temperaturile extreme îi solicită la limită. Drept urmare, este inevitabilă înlocuirea acestora la anumite intervale. Noul acumulator TE cu tehnologie EFB dovedeşte contrariul, ba chiar promite reducerea costurilor.

Vă prezentăm datele de desfășurare și temele trainingurilor organizate de Autonet Import în prima jumătate a anului 2015.

Richa, companie belgiană, cu un renume incontestabil în toată lumea, este prezentă în Romania prin cea mai mare rețea de distribuție de piese și servicii din domeniul auto-moto, Autonet Import.

Sistemele de aer condiţionat în trecut au fost considerate ca fiind echipamente de lux și au devenit un factor activ în siguranţa circulaţiei.

Compresorul este nucleul sistemului de aer condiţionat (A/C). Permite circulaţia refrigerantului în circuitul A/C, pompând gazul care vine din evaporator, comprimându-l şi trimiţându-l înapoi în buclă, cu presiune şi latemperatură mare.

Aircomatic® III este similar predecesorului Aircomatic® II, însă au fost adăugate unele caracteristici importante noi. Cu Aircomatic® III, Wynn’s oferă soluţii multiple pentru îndepărtarea tuturor mirosurilor din maşină.

Nissens şi-a luat angajamentul să ofere cea mai completă gamă de sisteme AC de pe piaţa de piese de schimb.