Thule Force XT

Thule Force XT

Noua cutie pentru bagaje pentru utilizatorul activ pe tot parcursul anului

Indiferent dacă doriți să vă bucurați de activitatea dumneavoastră preferată sau doar aveți nevoie de spațiu pentru a vă transporta echipamentul de zi cu zi, Thule Force XT este o alegere excelentă pentru necesitățile dumneavoastră. Această cutie de bagaje robustă este disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni pentru a se potrivi oricărui autoturism și oricărui stil de viață. Este perfectă pentru utilizare cotidiană mulțumită solidei texturi de suprafață AeroSkin și dispozitivului LockKnob, care face mai ușoară deschiderea și închiderea cutiei.

Nu pierdeți timpul. Thule Force XT se montează și se demontează ușor de pe mașină, atunci când nu o folosiți. Cutia se montează sigur și rapid pe pavilion cu ajutorul sistemului PowerClick. Indicatorul integrat de cuplu vă anunță printr-un “clic” potrivirea perfectă, în timp ce fixarea cutiei pe sistemul de pe pavilion este foarte comodă, realizându-se cu o singură mână. Sistemul de deschidere DualSide vă oferă, de asemenea, acces nemijlocit la fiecare zonă a cutiei, din ambele părți ale autoturismului.

Un amestec excelent de formă și funcționalitate

Thule Force XT este proiectată pentru a transporta obiecte de toate formele și dimensiunile – facil și sigur. Însă acest lucru nu aduce cu sine un compromis în ceea ce privește înfățișarea, cutia având o formă în armonie cu designul noilor modele de autoturisme. Materialul durabil AeroSkin este ideal pentru a face față solicitărilor utilizării zilnice, păstrându-și, în același timp, formele armonioase ani la rândul.

Testată în condiții reale

La fel ca și în cazul tuturor cutiilor Thule, Force XT a fost testată serios atât în condiții de utilizare normală, cât și în centrul de testare Thule, un complex de ultimă generație pentru testarea cutiilor de transport în condiții extreme și mai mult decât atât. Toate acestea pentru ca să fiți siguri că Thule Force XT va transporta lucrurile dumneavoastră în siguranță oriunde v-ar duce călătoriile pe care le întreprindeți.

Gamă largă de dimensiuni:

Thule Force XT este disponibilă în șase dimensiuni, de la 300 la 500 de litri cu o capacitate de încărcare de 75 de kilograme, și se potrivește pe majoritatea vehiculelor și necesităților.

Utilizare ușoară:

Sistemul de montare rapidă PowerClick asigură fixare facilă și sigură a cutiei pe sistemul de montare de pe pavilion. Alte caracteristici user-friendly includ deschidere DualSide și dispozitivul LockKnob care facilitează manipularea cutiei.

Comfort:

Deschidere și închidere comfortabile mulțumită dispozitivului LockKnob care ajută și la prevenirea deteriorării Thule Confort Key.

Deschidere pe ambele părți:

Deschiderea DualSide asigură acces facil în toate zonele cutiei, din orice parte a vehiculului.

Acces complet în portbagaj:

Acces complet la portbagaj cu risc minim de contact cu cutia mulțumită poziției avansate a acesteia pe pavilion.