Tires & Rims - Focus

Caseta de redacție FOCUS

Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai. Spre deosebire de anii trecuți, Autonet Mobility Show propune vizitatorilor și expozanților săi un nou format și multe surprize și noutăți în ceea ce privește partea profesională, dar și a posibilităților de relaxare și entertainment. Poate cele mai importante aspecte în evoluția proiectului sunt locația evenimentului, noul centru de distribuție Autonet din Popești-Lordeni, și faptul că, în 2018, va fi organizată o singură ediție Autonet Mobility Show, în țara noastră.

Producătorul de jante Autec și-a completat gama de produse cu câteva modele speciale pentru noul sezon de primăvară.

Uniroyal îşi extinde gama de anvelope pentru camioane şi autobuze şi prezintă pentru prima dată, pe lângă cele pentru osiile directoare şi motoare, noile anvelope pentru remorci în două dimensiuni.

IM TPMS este un senzor de monitorizare al presiunii anvelopei.

Janta Autec Type K -Kitano va fi disponibilă, începând cu sezonul de iarnă, și în dimensiunea 8,0 x 18.

Continental completează linia de produse destinate traficului regional de distribuție. Anvelopa Conti Hybrid HT3 385/55 R 22.5 cu clasă de marcaj UE „B” la categoriile eficiență a consumului de combustibil și aderență pe carosabil umed. Este o familie de anvelope dezvoltată special pentru un rulaj cu până la 20% mai mare și o economie de combustibil de 6%.

Inovații și completări ale gamei Autec pentru sezonul de iarnă 2016.

Cele mai noi modele de jante Autec pentru sezonul de primăvară. Design unic, calitate ireproșabilă.

12