Training profesional

Autonet asigură cursuri de calificare profesională la cele mai ridicate standarde. Programele şi metodele de training se situează la nivel european şi sunt oferite de profesionişti în domeniu, cu o reală experienţă de muncă. Cursurile de training sunt în aşa fel gândite încât să ofere cunoaştere şi abilităţi într-o varietate de arii din domeniul auto şi să capaciteze participanţii cu dezvoltarea profesională de care au nevoie pentru  îmbunătăţirea aspectului competitiv al companiilor lor.

Cursurile practice în domeniul tehnicii auto sunt organizate la sediul nostru, unde dispunem de aparatura şi dotarea specială necesară pentru ca noţiunile teoretice să fie aplicate imediat şi în practică.

Trainerii sunt ingineri auto specialişti cu experienţă atât în domeniul predat cât şi în lucrul cu adulţii. Cursurile sunt organizate sub formă de traininguri pe durata a una sau două zile, la sediul din Satu Mare şi în centrele de training din ţară.

Cursurile sunt deschise tuturor persoanelor interesate, care lucrează în domeniu: în ateliere auto, service-uri, reprezentanţe auto.

Susținut de: