Vă invităm la Autonet Mobility Show 2019

În 28 septembrie, partenerii Autonet sunt invitați să participe la tradiționalul eveniment dedicat profesioniștilor din industria auto, Autonet Mobility Show. Evenimentul, care se desfășoară de șapte ani fără întrerupere, își așteaptă vizitatorii cu numeroase atracții, atât profesionale, cât și de divertisment și va fi găzduit de BT Arena – sala polivalentă din Cluj Napoca.

Continuând bunul obicei al edițiilor anterioare, Autonet Mobility Show 2019 va avea un puternic profil tehnic și profesional, prin intermediul căruia, profesioniștii în reparații și întreținere auto vor putea afla despre cele mai importante noutăți din domeniu, dar și despre trendurile viitorului acestui segment atât de dinamic. La cele 115 standuri de expoziție, vizitatorii vor fi întâmpinați de reprezentanți ai celor mai importanți producători de piese de schimb, componente și sisteme auto, producători de echipamente de service de înaltă calitate, precum și de reprezentanții Grupului Autonet prin conceptele de service, brandurile proprii de produse și departamentele și companiile din componența sa. Concursurile și acțiunile promoționale foarte variate completează oferta profesională a evenimentului.

Să nu uităm nici de programul de entertainment de la Autonet Mobility Show, pentru care am pregătit o distribuție de zile mari. Trei dintre cele mai populare trupe ale scenelor din România vor fi pregătite pentru un show extraordinar, garantat să satisfacă toate gusturile în materie de muzică. Cvartetul Amadeus va deschide show-ul cu melodiile sale rafinate. Stilul lor fresh, virtuozitatea și energia fetelor din Amadeus sunt ingredientele pentru o rețetă care îi va satisface, în mod sigur, și pe cei mai exigenți ascultători. Horia Brenciu, împreună cu bandul său, nu mai are nevoie de nici o prezentare, fiind deja un obișnuit al evenimentelor noastre, aducând pe scenă brandul său propriu de spectacol, dinamic, energic și interactiv. Piesele sale antrenante ridică publicul în picioare la fiecare reprezentație, iar Autonet Mobility Show nu va face excepție. Holograf, una dintre trupele de tradiție a rock-ului românesc, vor fi prezenți cu melodiile lor ever-green, pe care fiecare dintre noi, mai mult sau mai puțin tineri, le-am fredonat cel puțin o dată.

La colțurile tematice vă relaxați în familie! Vă așteptăm, și de această dată, în cele patru colțuri tematice, pregătite să ofere activități pentru fiecare membru al familiei. Opriți-vă la colțul cu degustări pentru a savura vinurile Nachbil, specialități de cafea cu un blend special Autonet, preparate din ciocolată și trufe, precum și o selecție excelentă de brânzeturi și preparate din ficat de gâscă. Pe doamne și domnișoare le așteaptă profesioniști experimentați în make-up și hair-styling în colțul pregătit special pentru ele. În zona destinată copiilor, cei mici sunt așteptați cu activități distractive și educative, iar în colțul cu caricaturi vă așteaptă artiști autentici pentru a vă oferi o amintire amuzantă de la Autonet Mobility Show Cluj-Napoca 2019.

(Sursă foto: Facebook - BTarena Cluj-Napoca)

Vă invităm, așadar, la un nou eveniment de înalt nivel tehnic, în cadrul căruia specialiștii auto din România au ocazia de a interacționa în mod direct cu reprezentanții producătorilor de piese și componente, dar care oferă și o oportunitate de a petrece o sâmbătă relaxantă, împreună cu familia sau colegii. Ne bucură faptul că, în fiecare an, din ce în ce mai mulți vizitatori calcă pragul Autonet Mobility Show, acesta fiind barometrul succesului acestui eveniment, devenit deja o tradiție pe piața auto din România. Vă invităm să vă bucurați de atracțiile și surprizele pe care Echipa Autonet le-a pregătit pentru partenerii săi și așteptăm cu nerăbdare să ne vedem în 28 septembrie, la BT Arena, în Cluj-Napoca.