A fost lansată noua broșură dedicată sistemului de aer condiționat

Odată cu venirea primăverii și apropierea perioadei vacanțelor, în atelierele auto se intensifică lucrările de întreținere și reparare a sistemelor de climatizare ale vehiculelor. De aceea, Autonet Import oferă partenerilor săi o broșură cuprinzătoare dedicată echipamentelor și accesoriilor utilizate pentru ansamblele de climatizare.

Broșura se găsește rapid pe platforma WebCat, accesând secțiunea Cataloage Cataloage în format electronic → Tehnic → Climă și încălzire.

Materialul include stații de climă complete, potrivite atât pentru autoturisme cât și pentru camioane sau vehicule agricole, precum și analizoare sau dispozitive de spălat sisteme A/C. Nu lipsesc nici kiturile de manometre și furtunuri, cele pentru verificarea uleiului A/C, sau seturile de adaptoare. Tot aici găsiți și o gamă completă de soluții și fluide necesare întreținerii sistemului: uleiuri, aditivi, refrigeranți, agenți de curățare sau adezivi. De asemenea, este disponibilă o paletă variată de accesorii și scule utilizate în diverse lucrări la sistemul de aer condiționat. Toate produsele provin de la producători de top, a căror nume garantează calitate și fiabilitate.

Vă invităm, așadar să răsfoiți noua broșură de climă unde, pe lângă echipamentele și accesoriile necesare pentru lucrări profesionale de întreținere, găsiți și calendarul de training destinat sistemului de climatizare.