Posturi disponibile în toată țara

Avem aproape 1400 de angajaţi în România, care formează o echipă tânără şi dedicată, având o vârsta medie de 36 ani. Echipa noastră a crescut an de an, ajungând în prezent la aproape 1400 de profesionişti în România, a căror experienţă, dedicare şi know-how, au facut să fim cei mai buni din domeniu. Motivăm şi îmbunătățim performanţele echipei prin traininguri şi cursuri specializate, astfel încât personalul nostru să fie pregătit să răspundă prompt şi eficient tuturor cerinţelor clienţilor. Fiecare dintre angajaţii noştri e total implicat în a menţine o relaţie apropiată cu clienţii, pentru a fi capabil să le ofere cea mai potrivită soluţie. Tratarea clienţilor ca parteneri apropiaţi şi prieteni face ca echipa Autonet să fie foarte valoroasă pentru progresul şi bunăstarea afacerilor clienţilor noştri.

Pentru detalii sunați la numărul de telefon: 0755 021 945 sau trimiteți CV la adresa: job@autonet.ro

Oras Posturi disponibile  
Posturi disponibile - Sfantu Gheorghe Lucrător depozit Pentru detalii click aici
Posturi disponibile - Popești-Leordeni Lucrător depozit Pentru detalii click aici
Posturi disponibile - Constanța Lucrător depozit Pentru detalii click aici
Posturi disponibile - Cluj Napoca Reprezentant vânzări Pentru detalii click aici
Posturi disponibile - Satu Mare Contabil Pentru detalii click aici


Bună, 

Îți mulțumim pentru încrederea acordată firmei noastre şi pentru dorinţa de a face parte din echipa noastră. 
 
Vom studia CV-ul şi în cazul în care profilul tău corespunde cerinţelor noastre pentru posturile disponibile, te vom contacta pentru stabilirea unui interviu.  
Autonet Import SRL va prelucra datele aferente candidaturii tale exclusiv în scop de recrutare și selecție a candidaturii, având la bază fie (i) cererea ta în vederea încheierii unui contract cu Autonet - dacă aplici în urma unui anunț de recrutare al Autonet, fie (ii) interesul legitim al Autonet care constă în efectuarea selecției candidaților – dacă ne transmiți candidatura ta în lipsa unui anunț activ de recrutare.
Dacă va fi necesar, Autonet va dezvălui datele tale cu caracter personal afiliaților, împuterniciților și partenerilor contractuali precum și autorităților publice, destinatari care pot fi situați în state din Uniunea Europeană.
În cazul în care nu vei fi selectat pentru postul pentru care ai aplicat, Autonet va avea în vedere candidatura ta pentru alte posturi vacante similare cu cel pentru care ai aplicat, pentru cel mult un an de la momentul la care ne-ai transmis candidatura. 
Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor tale cu caracter personal în acest scop, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate la următorul link: autonet-group.ro/aplicare-gdpr
Cu privire la prelucrarea datelor de Autonet, beneficiezi de dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, rectificarea sau ștergerea acestora ori restricționarea prelucrării, dreptul de te opune prelucrării în limitele și condițiile prevăzute de lege. În plus, ai dreptul de a depune plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (plangere@dataprotection.ro).
Pentru orice informații în legătură cu prelucrarea datelor sau pentru exercitarea drepturile de care beneficiezi ne poți contacta la adresa de e-mail: privacy@autonet.ro sau la adresa: Str. Aurel Vlaicu nr. 78, 440122, Satu Mare, România.

Pentru detalii sunați la numerele de telefon:
Zona Satu Mare: 0755 021 945, Zona București: 0799 704 433, Restul țării: 0731 495 385
Sau trimiteți CV la adresa: job@autonet.ro

Îți dorim mult succes! 
Echipa de Recrutare Autonet Import SRL