Produse

Portofoliul nostru

0
branduri
0
+
articole în stoc
0
M
distribuție
0
M
nr. de articole

Produse

Cei mai renumiți producători globali de componente auto își investesc încrederea în misiunea noastră de zi cu zi, astfel Autonet Import pune la dispoziție partenerilor, un portofoliu complet, unic în Europ Centrală și de Est, dotat cu o gamă largă de sisteme și componente auto.

Mărci exclusive

Într-o industrie aflată în constantă dezvoltare, Autonet Import oferă soluții diferențiate și accesibile pentru fiecare grup de utilizatori. Create și dezvoltate cu multă atenție, mărcile exclusive Autonet oferă flexibilitate și mobilitate partenerilor noștri.
COMPONENTE ȘI SISTEME AUT
COMPONENTE ȘI SISTEME AUTO
ECHIPAMENTE DE SERVICE
ECHIPAMENTE DE SERVICE
LUBRIFIANȚI
LUBRIFIANȚI

Logistică

Sistemul logistic al Autonet Import este dezvoltat pentru a ne asigura că fiecare dintre milioanele de produse pe care le trimitem anual celor peste 20.000 de clienți ajunge la timp la destinație.

În centrul sistemului de logistică și distribuție al companiei se află cele două centre naționale de distribuție (DC), din Satu Mare și Popești Leordeni. Pe lângă acestea, cele 60 de depozite regionale asigură distribuția eficientă a produselor.

Rețeaua logistică a Autonet Import este în continuă dezvoltare, astfel că noi depozite vor fi deschise în viitor, pentru a fi și mai aproape de clienții noștri.

Acoperire națională completă

0
vehicule
0
M
km/zi
0
 
rute zilnice
0
 
livrări zilnice