23/11/2022

Mani Gyenes este pregătit pentru o nouă aventură ca ‘Dakar Legend’

Emanuel ‘Mani’ Gyenes va lua startul în Dakar 2023 pe 31 decembrie și pornește cu statutul de ‘Dakar Legend’. În cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul Autonet Import, sportivul sătmărean și-a prezentat motocicleta cu care va concura în deșertul Arabiei, precum și vehiculul de suport și echipamentul.

04/11/2022

Mani Gyenes pornește în cel de-al 13-lea său Dakar

Dakar 2023 pornește pe 31 decembrie de pe malul Mării Roșii, iar Mani Gyenes este gata pentru o nouă aventură în cel mai solicitant rally-raid din lume. Va fi cea de-a 13-a participare a pilotului Autonet Motorcycle Team în această competiție, el având deja statulul de ‘Legendă a Dakarului’.

26/10/2022

Conferință de înalt nivel organizată în sprijinul învățământului dual

Autonet Import, împreună cu alte companii care sprijină învățământului dual din România, a fost prezentă la  Conferința Educație Profesională de Calitate, Cheia Dezvoltării Sustenabile a Economiei Naționale. Evenimentul a fost organizat de către Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, în parteneriat cu Asociația Specialiștilor Auto din România (ASAR), și a avut loc în 25 octombrie.
21/10/2022

204 elevi numără clasele de învățământ dual sprijinite de Autonet

Autonet Import continuă să sprijine clase de învățământul dual care pregătesc viitorii profesioniști din domeniul auto. În acest an școlar, nu mai puțin de 204 elevi vor studia, atât teoretic, cât și practic, tainele întreținerii și reparării autovehiculelor. Dintre aceștia, 68 au intrat anul acesta în sistem, fiind clasa a IX-a.
07/10/2022

20 de ani la Autonet: Promoția 2022

De șase ani sărbătorim, în fiecare toamnă, acei membrii ai Echipei Autonet care împlinesc 20 de ani în companie. Anul acesta, 14 colegi au atins această importantă bornă în cariera lor, fiind de două decenii în slujba mobilității europene. Vă mulțumim!

06/09/2022

Grupul Autonet prezent la Gala AHK Awards

AHK România (Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană) a celebrat 20 de ani printr-un eveniment special, împreună cu membrii săi și cu numeroși invitați. La evenimentul de înaltă ținută, găzduit de Palatul Parlamentului, Grupul Autonet a fost reprezentat, și de această dată, de o delegație importantă.

31/08/2022

Pregătim viitorii specialiști auto pentru partenerii Autonet Import

Autonet sprijină tabăra pentru elevii din clasele profesionale în sistem dual.

23/08/2022

Relaxare, discuții captivante și multă voie bună: Insula Autonet la Zilele Culturale Partium

Autonet Import a participat, între 19 și 21 august la Zilele Culturale Partium din Satu Mare, fiind singura companiei care este partener al evenimentului de 21 de ani, încă de la început. Anul acesta, Insula Autonet a pregătit câte ceva pentru fiecare vizitator, indiferent de vârstă. Au fost discuții deschise despre viitorul automobilelor, a fost Mani Gyenes, cel mai bun român din Dakar, au fost clătite și pogăcele delicioase, vinuri aromate și cafea revigorantă.

02/08/2022

Mani Gyenes – singurul sportiv din lume care a terminat toate edițiile Red Bull Romaniacs

Ediția cu numărul 19 al celui mai dificil concurs de hard enduro din lume, Red Bull Romaniacs, a ajuns la finish în 31 iulie. Mani Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, este singurul participant care a dus până la capăt toate edițiile.

26/07/2022

Mani Gyenes, participarea cu numărul 19 în Red Bull Romaniacs

În 26 iulie a început cea de-a 19-a ediție a Red Bull Romaniacs, cel mai dură competiție moto hard enduro. Riderul Autonet Motorcycle Team, Emanuel ‘Mani’ Gyenes este singurul participant care a fost prezent la toate edițiile acestui prestigios concurs.