22/05/2024

Acces all inclusive: badge-ul Autonet Mobility Road Show

Ecusonul pe care îl primiți la sosirea la Autonet Mobility Road Show este cheia care deschide toate ușile evenimentului.

20/05/2024

Expozanți de top la Autonet Mobility Road Show

Începând cu primul eveniment, încă din 2012, evenimentele Autonet Mobility Show au fost sprijinite de cele mai importante nume din segmentul aftermarket auto. În fiecare an, vizitatorii au ocazia să afle despre cele mai noi trenduri din industrie direct de la producătorii de sisteme și componente pentru vehicule, iar anul acesta nu face excepție.

14/05/2024

Timișoara este a doua oprire a caravanei Autonet Mobility Road Show!

Autonet Mobility Show are, în 2024, un format cu totul nou, captivant și mai apropiat de dumneavoastră, partenerii Autonet Import.

10/05/2024

Avanpremiera Autonet Mobility Road Show 2024

Anul acesta, Autonet Mobility Show, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate profesioniștilor auto din România se reinventează pentru a fi și mai aproape de vizitatori, devenind Autonet Mobility Road Show!

09/05/2024

A fost lansată noua broșură dedicată sistemului de aer condiționat

Odată cu venirea primăverii și apropierea perioadei vacanțelor, în atelierele auto se intensifică lucrările de întreținere și reparare a sistemelor de climatizare ale vehiculelor.

02/05/2024

Vă dorim Paște Fericit!

Echipa Autonet Import urează tuturor partenerilor săi Sărbători Pascale fericite și luminoase, alături de cei dragi.

30/04/2024

Pornește caravana Autonet Mobility Road Show!

Autonet Mobility Show are, în 2024, un format cu totul nou, captivant și mai apropiat de dumneavoastră, partenerii Autonet Import. Cinci evenimente regionale vor aduce o experiență unică, cu un înalt nivel profesional, dar și alte surprize.
24/04/2024

Program de lucru special pentru perioada 30 aprilie – 7 mai

Cu ocazia sărbătorii Zilei Internaționale a Muncii și a Paștelui ortodox, programul de lucru al depozitelor Autonet Import va fi următorul:
22/04/2024

Brake-by-Wire. Sistem de frânare exclusiv electric de la ZF – viitorul pentru vehicule definite de software

În cadrul evenimentului Next Generation Mobility Day, desfășurat la sfârșitul anului trecut în Shanghai, ZF a prezentat pentru prima dată un nou sistem de frânare complet electro-mecanic. 

19/04/2024

Mercedes-AMG Project One și motocicleta lui Mani Gyenes – noile adiții ale Țiriac Collection

Cunoscutul om de afaceri și fost mare tenisman, Ion Țiriac, a prezentat cea mai nouă și spectaculoasă achiziție a Țiriac Collection: Mercedes-AMG Project One.