Politica de confidenţialitate

Protecția vieții private în timpul prelucrării datelor cu caracter personal, precum și securitatea tuturor datelor cu caracter personal, inclusiv a datelor de afaceri reprezintă o preocupare majoră pentru Autonet Import SRL, în calitate de operator de date (denumită în continuare "Autonet", "Noi" sau alte derivate prin conjugare), pe care o luăm în considerare în desfășurarea afacerilor.
Protecția datelor și securitatea informațiilor constituie o parte integrantă a politicii noastre corporative.

Pentru aceasta, ne îngrijim să prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor în vigoare în România, inclusiv cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (“GDPR”).

În conformitate cu prevederile GDPR, datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; în acest sens, o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici identității sale fizice, psihologice, mentale, economice, culturale sau sociale.

Această politică de confidențialitate privește datele cu caracter personal ale clienților noștri persoane fizice, partenerilor de afaceri, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențialilor angajați și se aplică tuturor datelor colectate prin intermediul site-urilor noastre web, www.autonet.ro, http://dvsews.autonet.ro/webcat_dvse/https://www.autocheckcenter.ro/ si https://www.automeister.ro/ precum și tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectăm prin e-mail sau prin alte contacte offline. Această politică de confidențialitate prezintă:

  • scopul pentru care colectăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal;
  • temeiul de prelucrare pentru astfel de scopuri;
  • categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. și le prelucrăm și sursa datelor;
  • durata de prelucrare a acestor date;
  • drepturile dvs. în calitate de persoane vizate și modul în care vă puteți exercita aceste drepturi;
  • cui putem dezvălui datele dvs. cu caracter personal.

SCOPURILE ȘI TEMEIURILE PRELUCRĂRII ȘI CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

În contextul interacțiunii dvs. cu Autonet, în calitate de persoană fizică, datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de către Autonet în următoarele cazuri:

1. Dacă sunteți client persoană fizică existent sau potențial client persoană fizică al Autonet:

1.1. Furnizarea serviciilor și / sau a produselor solicitate Nouă

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a pregăti și a furniza serviciile și / sau produsele pe care le comandați de la Noi. De exemplu, atunci când elaborăm contractul(le) care urmează să fie semnat cu dvs., atunci când oferiți garanții de plată, vom prelucra datele dvs. cu caracter personal relevante pentru relația noastră de afaceri. În acest caz, temeiul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal îl constituie contractul încheiat cu dvs.

1.2. ​Comunicarea cu dvs.

Prelucrăm datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. cu privire la comenzile dvs. și orice alte aspecte relevante legate de relația noastră de afaceri. În acest caz, temeiul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal îl constituie contractul încheiat cu dvs.

1.3. ​Îndeplinirea obligațiilor legale care ne incumbă

Pentru scopul îndeplinirii obligațiilor legale care ne incumbă, vom prelucra unele dintre datele dvs. cu caracter personal în contextul furnizării bunurilor / produselor sau serviciilor solicitate. În acest caz, temeiul pentru prelucrarea datelor îl constituie obligația legală.

​1.4. Pentru scopuri de marketing, respectiv trimiterea de buletine informative (newsletter)

Putem, de asemenea, să prelucrăm datele dvs. de contact pentru a vă furniza prin e-mail și/sau sms ofertele noastre speciale / alte informații referitoare la afacerea noastră, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați dat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul exprimându-vă opțiunea de a nu primi buletinele informative în viitor făcând click pe "Dezabonați" atunci când primiți e-mailul/sms-ul respectiv sau trimițând e-mail la adresa: privacy@autonet.ro.

1.5. ​Pentru scopuri de marketing, respectiv pentru organizarea diverselor campanii/ programe / evenimente

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în cazul în care participați la diferite campanii/ programe/ evenimente de marketing pe care le organizăm. În acest caz, temeiul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal îl constituie: (i) contractul încheiat cu dvs. și reprezentat de termenele și condițiile, regulamentul de organizare sau orice alt document care descrie condițiile participării la campaniile/ programele / evenimentele de marketing pe care le organizăm sau (ii) interesul legitim al Autonet, în cazul în care participarea la campanii/ programe/ evenimente pe care le organizăm nu este reglementată în cadrul unui document pe care îl luați la cunoștință și vi-l asumați prin participare. Interesul legitim al Autonet constă în promovarea produselor și serviciile sale prin organizarea diferitelor inițiative.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, nr. telefon și fax, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le furnizați direct.

2. Dacă sunteți un reprezentant, o persoană de contact sau un angajat sau alt colaborator al clientului sau potențialului client al nostru

2.1. Furnizarea serviciilor și / sau a produselor solicitate Nouă

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a pregăti și a furniza comenzile de achiziții servicii / produse solicitate de la noi. Vom prelucra datele dvs. cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Temeiul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în acest scop este interesul legitim al Autonet care constă în furnizarea serviciilor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și gestionarea relației cu clienții noștri.

2.2. Comunicarea cu dvs.

Utilizăm datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu solicitările dvs. și orice alte aspecte relevante legate de desfășurarea relației contractuale cu clientul pe care îl reprezentanți. De asemenea, ne bazăm, în acest caz, pe interesul legitim de a furniza serviciile noastre în funcție de domeniul nostru de activitate.

2.3. Îndeplinirea obligațiilor legale care ne incumbă

Pentru scopul îndeplinirii obligațiilor legale care ne incumbă, vom prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor /produselor pe care le comandați. În acest caz, temeiul pentru prelucrare îl constituie obligația legală.

2.4. Scopuri de marketing, respectiv trimiterea de buletine informative (newsletter)

Putem, de asemenea, să prelucrăm datele dvs. de contact pentru a vă furniza prin e-mail și/sau sms ofertele noastre speciale / alte informații referitoare la afacerea noastră, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați dat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare a datelor cu caracter personal. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul exprimându-vă opțiunea de a nu primi buletinele informative în viitor făcând click pe "Dezabonați" atunci când primiți e-mailul/sms-ul respectiv sau trimițând e-mail la adresa: privacy@autonet.ro.

2.5. Scopuri de marketing, respectiv pentru organizarea diverselor campanii/ programe / evenimente

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în cazul în care participați la diferite campanii/ programe/ evenimente de marketing pe care le organizăm. În acest caz, temeiul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal îl constituie: (i) contractul încheiat cu dvs. și reprezentat de termenele și condițiile, regulamentul de organizare sau orice alt document care descrie condițiile participării la campaniile/ programele / evenimentele de marketing pe care le organizăm sau (ii) interesul legitim al Autonet, în cazul în care participarea la campanii/ programe/ evenimente pe care le organizăm nu este reglementată în cadrul unui document pe care îl luați la cunoștință și vi-l asumați prin participare. Interesul legitim al Autonet constă în promovarea produselor și serviciile sale prin organizarea diferitelor inițiative.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, nr. telefon și fax, precum și alte date personale pe care ni le furnizați direct.

3. Dacă sunteți partener de afaceri al Autonet

3.1. Menținerea relațiilor noastre contractuale

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a ne menține relația contractuală cu dvs. În acest caz, temeiul pentru prelucrarea datele dvs. cu caracter personal îl constituie contractul încheiat cu dvs.

3.2. Comunicarea cu dvs.

Prelucrăm datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice probleme relevante legate de afaceri. În acest sens, temeiul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal îl constituie contractul încheiat cu dvs.

3.3. Îndeplinirea obligațiilor legale care ne incumbă

Pentru scopul îndeplinirii obligațiilor legale care ne incumbă, vom prelucra unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor /produselor pe care le comandați. În acest caz, temeiul pentru prelucrare îl constituie obligația legală.

3.4. Scopuri de marketing, respectiv pentru organizarea diverselor campanii/ programe / evenimente

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în cazul în care participați la diferite campanii/ programe/ evenimente de marketing pe care le organizăm. În acest caz, temeiul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal îl constituie: (i) contractul încheiat cu dvs. și reprezentat de termenele și condițiile, regulamentul de organizare sau orice alt document care descrie condițiile participării la campaniile/ programele / evenimentele de marketing pe care le organizăm sau (ii) interesul legitim al Autonet, în cazul în care participarea la campanii/ programe/ evenimente pe care le organizăm nu este reglementată în cadrul unui document pe care îl luați la cunoștință și vi-l asumați prin participare. Interesul legitim al Autonet constă în promovarea produselor și serviciile sale prin organizarea diferitelor inițiative. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, nr. telefon și fax, precum și alte date personale pe care ni le furnizați direct.

4. Dacă sunteți un reprezentant, o persoană de contact sau un angajat sau colaborator al partenerului nostru de afaceri

4.1. Menținerea relațiilor contractuale cu partenerul de afaceri

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal relevante pentru a menține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri. În acest sens, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

4.2. Comunicarea cu dvs.

Prelucrăm datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. în legătură cu orice probleme relevante legate de afaceri. În acest sens, ne bazăm pe interesul legitim de a ne asigura că relația contractuală se desfășoară în mod adecvat.

4.3. Îndeplinirea obligațiilor legale care ne incumbă

Pentru scopul îndeplinirii obligațiilor legale care ne incumbă, este posibil să prelucrăm unele dintre datele dvs. în contextul furnizării serviciilor /produselor pe care le comandați. În acest caz, temeiul pentru prelucrare îl constituie obligația legală.

4.4 Scopuri de marketing, respectiv pentru organizarea diverselor campanii/ programe / evenimente

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în cazul în care participați la diferite campanii/ programe/ evenimente de marketing pe care le organizăm. În acest caz, temeiul pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal îl constituie: (i) contractul încheiat cu dvs. și reprezentat de termenele și condițiile, regulamentul de organizare sau orice alt document care descrie condițiile participării la campaniile/ programele / evenimentele de marketing pe care le organizăm sau (ii) interesul legitim al Autonet, în cazul în care participarea la campanii/ programe/ evenimente pe care le organizăm nu este reglementată în cadrul unui document pe care îl luați la cunoștință și vi-l asumați prin participare. Interesul legitim al Autonet constă în promovarea produselor și serviciile sale prin organizarea diferitelor inițiative.

Datele sunt furnizate direct de către dvs., sau partenerul de afaceri. Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, nr. telefon și fax, precum și alte date personale pe care ni le furnizați direct.

5. Dacă sunteți candidat pentru un loc de muncă:

Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a evalua calificările dvs. pentru o poziție în cadrul Autonet, precum și pentru asigurarea respectării cerințelor legale, având la bază următoarele temeiuri de prelucrare:

(i) interesul legitim al Autonet, care constă în organizarea și desfășurarea procesului de recrutare pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul organizației. Ulterior finalizării procesului de recrutare, în cazul în care veți fi selectat pentru ocuparea unui post în cadrul Autonet, temeiul de prelucrare îl va constitui contractul individual de muncă și

(ii) obligațiile legale care incumbă în sarcina Autonet în calitate de potențial angajator.

În cazul în care nu veți fi selectat pentru postul pentru care ați aplicat, cu consimțământul dvs., Autonet va avea în vedere candidatura dvs. pentru alte posturi vacante similare cu cel pentru care ați aplicat/ a fost avută în vedere candidatura dvs., pentru cel mult un an de la momentul la care ne-ați transmis / am luat cunoștință despre candidatura dvs. Furnizarea consimțământului dvs. în acest scop este voluntară, refuzul în acest sens nu va atrage consecințe negative pentru dvs. Dacă alegeți să consimțiți la prelucrarea datelor dvs. în acest scop, aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, transmițându-ne dorința dvs. în acest sens utilizând datele de contact incluse în continuare.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, nr. de telefon, fax, datele cu caracter personal incluse în CV, detalii privind pregătirea, formarea și calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le furnizați direct. Autonet colectează datele dvs. cu caracter personal și din următoarele surse:

  • platforme/website-uri de recrutare (respectiv: eJobs, Bestjobs, OLX) – în cazul în care ne transmiteți candidatura dvs. prin intermediul acestor platforme. Datele cu caracter personal colectate din aceste surse sunt următoarele: numele dvs., adresa de e-mail, nr. de telefon, fax, datele cu caracter personal incluse în CV, detalii privind pregătirea, formarea și calificările profesionale ;

  • rețele de socializare (pagina de Facebook a companiei Autonet, LinkedIn), precum și alte surse disponibile publicului. Datele cu caracter personal colectate din aceste surse sunt următoarele: numele dvs., adresa de e-mail, nr. de telefon, fax, datele cu caracter personal incluse în CV, detalii privind pregătirea, formarea și calificările profesionale ;

  • angajații Autonet – în cazul în care ne transmiteți candidatura dvs. prin intermediul acestora sau dacă angajații Autonet vă recomandă pentru ocuparea unei poziții vacante în cadrul Autonet. Datele cu caracter personal colectate din aceste surse sunt următoarele: numele dvs., adresa de e-mail, nr. de telefon, fax, datele cu caracter personal incluse în CV, detalii privind pregătirea, formarea și calificările profesionale ;

  • referințele dvs. (de exemplu de la foști angajatori). Datele cu caracter personal colectate din aceste surse sunt următoarele: numele dvs., adresa de e-mail, nr. de telefon, fax, datele cu caracter personal incluse în CV, detalii privind pregătirea, formarea și calificările profesionale ;

​6. Dacă sunteți vizitator la sediul nostru:

Noi prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru a asigura securitatea sediilor, a bunurilor și a personalului nostru. În acest caz, prelucrarea datelor se efectuează în interesul legitim al Autonet care constă în protejarea acestor spații, bunuri și a personalului existent.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs., precum și alte date personale pe care ni le furnizați direct.

7. Dacă sunteți utilizator al site-urilor noastre de internet:

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. când vizitați site-urile noastre de Internet, pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului. Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura buna funcționare a site-urilor noastre de internet, precum și îmbunătățirea acestora.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt ora și data accesării site-urilor web și adresa IP de la care au fost accesate site-urile noastre de internet.

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați Politica privind fișiere cookies, disponibilă la următorul link: https://www.autonet-group.ro/politica-privind-fisierele-cookies/ .

De asemenea, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în contextul utilizării secțiunilor „Sesizări” și „Contact” disponibile pe site-urile noastre de internet. În acest caz, temeiul pentru prelucrare îl constituie fie (i) contractul negociat/ încheiat cu dvs. - în cazul în care sesizarea are legătură cu încheierea/executarea acestuia, fie (ii) interesul legitim al Autonet care constă în gestionarea corespunzătoare a solicitărilor și sesizărilor primite, inclusiv în vederea îmbunătățirii relației cu clienții/potențialii clienți și a serviciilor oferite.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dvs., prenume, adresa de e-mail, numărul de telefon, orașul, județul, precum și orice alte date cu caracter personal pe care ni le transmiteți în cuprinsul sesizării/ solicitării dvs. În vederea soluționării sesizării/ solicitării dvs. Autonet va realiza verificări în sistemele sale interne și dacă este necesar, în sursele disponibile publicului.

Pentru toate categoriile de persoane vizate de mai sus, putem prelucra datele dvs. în contextul modificărilor privind structura sau al operațiunilor/tranzacțiilor similare care implică orice entități juridice afiliate / companii mamă ale Autonet. În acest caz, temeiurile pentru prelucrare pot fi reprezentate de obligația legală, de executarea contractului încheiat de Autonet în contextul unei astfel de tranzacții (dacă sunteți parte într-un astfel de contract) sau de interesul legitim al Autonet de a efectua orice tranzacție în cel mai eficient mod (în restul cazurilor).

FURNIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dvs., este necesară furnizarea tuturor categoriilor de date cu caracter personal pe care le solicităm în scopurile menționate mai sus, altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea (inclusiv, printre altele, să vă furnizăm produsele /serviciile noastre) sau să îndeplinim obligațiile legale care ne incumbă.

Furnizarea datelor cu caracter personal pentru a vă transmite oferte privind produsele, serviciile si promotiile pe care vi le punem la dispozitie este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dvs. Dacă furnizați către Autonet datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicați acestora înainte de această dezvăluire modalitatea în care Autonet intenționează să le prelucreze datele cu caracter personal, așa cum este descris în această Politică de confidențialitate.

Dacă sunteți candidat pentru un loc de muncă în cadrul Autonet, furnizarea și prelucrarea datelor dvs. este necesară pentru gestionarea procesului de recrutare, pentru întocmirea documentației de muncă în cazul în care sunteți selectat, precum și pentru îndeplinirea obligațiilor ce revin în sarcina Autonet în calitate de potențial angajator. În principiu, refuzul furnizării acestor date atrage imposibilitatea gestionării candidaturii dvs. și a îndeplinirii obligațiilor legale.

DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Ca regulă, nu vom dezvălui datele dvs. cu caracter personal unor terțe părți.

Cu toate acestea, pot exista unele cazuri în care:

- dezvăluim datele dvs. de contact asociaților noștri din cadrul grupului de companii Autonet;

- dezvăluim datele dvs. partenerilor noștri contractuali, de exemplu, furnizori de servicii IT, consultanți.

- dezvăluim datele cu caracter personal relevante autorităților competente, în contextul furnizării produselor /serviciilor pe care le-ați comandat de la noi.

DURATA DE PRELUCRARE

Intenționăm să păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe durata contractului semnat între părți, precum și ulterior, în conformitate cu politicile noastre interne și obligațiile legale ce ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui contract semnat, aceste date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru a îndeplini scopul privind colectarea datelor preconizate.

DREPTURILE DE CARE BENEFICIAȚI ÎN CONTEXTUL PRELUCRĂRII DATELOR DVS DE CĂTRE AUTONET

În calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul de acces - aveți dreptul să obțineți din partea Autonet confirmarea că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate de noi și, în cazul unui răspuns afirmativ, acces la date și detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;
  • dreptul la rectificare – aveți dreptul să obțineți din partea Autonet rectificarea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care sunt incorecte;
  • dreptul la ștergerea datelor – aveți dreptul să obțineți din partea Autonet ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în raport cu scopul pentru care au fost colectate);
  • dreptul la restricționarea prelucrării – aveți dreptul să obțineți din partea Autonet restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm corectitudinea acestora);
  • dreptul la opoziție – aveți dreptul să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. cu caracter personal de către Autonet în condițiile și limitele stabilite de lege;
  • dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să primiți de la Autonet datele cu caracter personal referitoare la dvs., pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, frecvent utilizat și care poate fi citit în format digital sau ne solicitați să transmitem aceste date unui alt operator de date, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automată, care produce efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsura semnificativă sau de a solicita intervenție umană atunci când asemenea decizii sunt permise de legislația în materia protecției datelor cu caracter personal;

Ne angajăm să vă asiguram posibilitatea de a vă exercita aceste drepturi.

Puteți să vă exercitați drepturile sus-menționate și să aflați mai multe despre aceste drepturi, după cum urmează:

  • prin cerere scrisă adresată către:

Autonet Import SRL, str. Aurel Vlaicu nr. 78, 440122, Satu Mare, România sau

  • contactând Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal din cadrul Autonet, prin e-mail la adresa: privacy@autonet.ro.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul social în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România.

Vom trata întotdeauna cererile dvs. cu cel mai înalt grad de atenție și vom aborda orice solicitări aveți în cel mai scurt timp posibil.

VERSIUNI LA PREZENTA POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Prezenta Politică de Confidențialitate intră în vigoare din 22 iunie 2020.

Ne rezervăm dreptul de a modifica măsurile noastre de securitate și de protecție a datelor, în măsura în care acest lucru este necesar ca urmare a dezvoltării tehnice. În aceste cazuri, vom adapta, de asemenea, politica noastră de confidențialitate în consecință, caz în care Autonet vă va informa despre orice astfel de modificări. Prin urmare, vă rugăm rețineți versiunea actuală a politicii noastre de confidențialitate.