Autonet Group

Grupul Autonet este unul dintre cei mai importanți furnizori din segmentul reparațiilor auto din Europa Centrală și de Est, fiind compus din Autonet Import România, Autonet Import Ungaria, Autonet Import Slovenia (furnizori aftermarket pentru segmentul de reparații auto), Lubexpert România, Lubexpert Ungaria, Lubexpert Slovacia (lubrifianți), Forsius (vopseluri auto), Network Systems (IT, Web, agenție marketing), Garage Assist (echipamente de service), A24 (asistenţă rutieră), Dynamic Software Solutions (IT), PointS (anvelope).

Autonet Import, cea mai mare firmă a grupului, este cel mai mare furnizor de piese auto din România*. Compania a fost înființată în 1996 și deservește clienți în trei țări (România, Ungaria și Slovenia), prin trei centre de distribuție și 72 de depozite regionale.
Grupul Autonet are aproape 1.800 de angajați în cele patru țări în care este prezent (România, Ungaria, Slovacia și Slovenia). Cifra de afaceri pentru anul 2017 a atins 354 milioane de euro.

*Potrivit studiului "Piaţa pieselor auto” realizat de Asociația Specialiștilor Auto din România-ASAR în anul 2019, care se raportează la rezultatele financiare înregistrate în anul 2018.