Autonet Import sprijină performanța: premii pentru cei mai buni elevi

Autonet Import a acordat mereu o importanță deosebită proiectelor de responsabilitate socială, mai ales în ceea ce privește tinerii și educația acestora. De asemenea, compania crede în motivarea și încurajarea elevilor pentru a obține performanțe bune și foarte bune. De aceea, începând cu anul 2012, Autonet Import oferă anual premii celor mai buni copii de la cinci licee de top.

În fiecare an, cei mai buni proaspăt absolvenți ai cinci licee de top sunt recompensați pentru eforturile depuse în cei patru ani de liceu. Premiile constă în diplome și bani și au un dublu rol pentru elevii celor cinci școli: pe lângă rolul de recunoaștere a meritelor lor, acestea au ca scop și stimularea elevilor din clasele de liceu pentru a deveni cei mai buni la învățătură și pentru a crea o competiție sănătoasă.

Autonet Import îi felicită pe toți premianții pentru performanța lor, dar și pe colegii lor, cu care au fost în competiție. De asemenea, compania sătmăreană mulțumește profesorilor care i-au pregătit și încurajat de-a lungul celor patru ani de liceu. Acest proiect de motivare și de recunoaștere a performanței va continua și în anii următori.

În domeniul educației, Autonet Import desfășoară și alte proiecte importante, așa cum este învățământul dual. În acest moment, clase din cinci orașe din România beneficiază de suportul companiei. Obiectivul este pregătirea viitorilor specialiști din atelierele service din țara noastră. De asemnea, compania sătmăreană are o strânsă colaborare cu Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca. Autonet Import oferă oportunități de dezvoltare profesională și clienților săi, suținând un bogat program de traininguri pentru angajații din atelierele auto.

                              

În concluzie, educația joacă un rol important în portofoliul de programe de responsabilitate socială al Autonet Import, dezvoltarea profesională fiind unul dintre pilonii evoluției în orice domeniu, însă mai ales în segmentul auto, în care schimbările se succed cu repeziciune.