Autonet Import susține excelența: premii pentru cei mai buni elevi

Autonet Import susține excelența: premii pentru cei mai buni elevi

Autonet Import a acordat mereu o importanță deosebită proiectelor de responsabilitate socială, mai ales în ceea ce privește tinerii și educația acestora. Mai mult, de peste 12 ani, compania motivează și încurajează elevii care obțin rezultate bune și foarte bune, printr-un proiect care include cinci licee de top.

 

Încă din 2012, cei mai buni proaspăt absolvenți ai cinci licee sunt recompensați pentru performanțele realizate în cei patru ani de liceu. Premiile constă în diplome și bani și au un dublu rol pentru elevi: pe lângă rolul de recunoaștere a meritelor lor, acestea au ca scop și stimularea colegilor lor mai mici pentru a deveni cei mai buni la învățătură și pentru a crea o competiție sănătoasă.

Autonet Import îi felicită pe toți premianții pentru performanța lor, dar și pe colegii lor, cu care au fost în competiție. De asemenea, compania sătmăreană mulțumește profesorilor care i-au pregătit și încurajat de-a lungul celor patru ani de liceu. Acest proiect de motivare și de recunoaștere a performanței va continua și în anii următori.

 

În domeniul educației, Autonet Import desfășoară și alte proiecte importante, așa cum este implicarea active în învățământul dual, colaborarea strânsă cu Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, din cadrul Universității Babeș-Bolyai, din Cluj-Napoca, dar și oferirea de oportunități de dezvoltare profesională clienților săi, prin programul său cuprinzător de traininguri.

Așadar, educația joacă un rol important în portofoliul de programe de responsabilitate socială al Autonet Import, dezvoltarea profesională fiind unul dintre pilonii evoluției în orice domeniu, însă mai ales în segmentul auto, în care schimbările se succed cu repeziciune.